(海軍)STU48宣傳推廣區 #4~ 2nd Single 19年2月13日發售/ 船劇場失蹤了

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有了
一講完就有
可能去左cow仔唔記得出mail
尋日個衰妹中指帶戒指。唔知邊個ガチ恋狗送

既然打得呢句野
我只好加推了

心愛同千穗好靚女

そらは好女仔來的
ching sick ball

一句到尾你想福田定土路ぶ拎第一!
我想雙冠軍……

好對唔字我以前個名
掛住睇歌唱比賽冇理過佢生日

唔知係咪諗多左
但呢d團內event 仲要兩個明顯拋甩左少少既爭緊第一第二
之後成堆member入土路到課金支持好似唔係咁好咁
話就話係同飯一齊努力爭第一
但係營運都心裡有數想邊幾個上
亦同樣地心裡都有邊幾個唔想佢上
而家係Day2 但我已經見到有D係本來想玩但又已經棄左
唉心情好複離
頭先因為睇歌唱比賽冇留意到其他野
原來今晚都發生左好多事
首先係由良同明石原本預賽都係同分
不過評審果6人選左明石而冇選到由良
咁果時由良一路都直播緊
原本都冇乜野
跟住奈奈LINE左佢 (安慰佢)
由良SR度就即刻大喊左一場

而同一時間因為沖今日生日
d飯夾埋射左超過100座塔俾佢
令到佢一野爆左上第3名
而家SR戰線應該得返兩條
一條係我土路VS我福田爭1,2名
另一條就係沖, 舞Q, 由良爭第3名
福田同土路邊個第一應該都冇乜大影響
因為佢地兩個都係強推緊同埋本身好fd底
問題係3個D3度
今次咁爭法會唔會贏左名次,又同時會輸左某D野?

由良一直都係一個好在乎贏輸既mb
沖舞兩個上位
佢就一直係後面想盡辦法去追
之前全世界都為兩個mb入到No Way Man而慶祝
佢就係SR度喊左兩晚
再計埋今晚一次
如果SR之戰再輸埋
真係好難想像到佢既狀態會變成點
而沖舞,上次已經好壯烈咁反殺過一次
今次再爭多次…真係好難想像結果會係點
https://www.showroom-live.com/48_YURA_AKARI
開左半個鐘台冇人射多過500yen 睇嚟已無力回天

好想做有錢佬然後sponsor 一次STU活動
最後又係沖舞爭一個位, 然後批多d budget出嚟話比佢地上哂兩個睇佢地相擁互哭
兩日都4點幾起身睇薮下楓showroom我覺得自己真係好撚有愛
佢地入左去睇?
我兩朝都起身睇啊
我今朝掉左1SET 99+50count就訓撚左
佢而家第4名
仲差半個鐘~一個鐘左右既分數就可以超返沖上返第三
(不過今晚沖舞on返果時應該又係一輪課金戰)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞