有心事嘅入嚟擺低 冇心事嘅入嚟吹水 (387)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

其實六索同我一樣 係只可以專心搵錢
Yo,好耐無見
比返九大妹我
完啦好麻
可能佢會出現既,只要我消失
只不過係一個人既天真,加 其他既無所謂 ,你諗多咗

1. 我回應唔到任何投訴 我由頭到尾都唔知發生咩事
2. 有個封鎖制可以自己㩒 唔明白點解要用其他方式去處理
2a. 封鎖制非常有效
2b. 分po睇唔到用處
2c. 爭吵無用之餘 令個po變成一個不歡迎人既氣氛
3. 我唔鼓勵封鎖人 我鼓勵自己skip唔中意既話題
青瓜!
1 我唔會亦都冇資格怪你,因為你長時間工作唔係呢個post處理唔到投訴,但係我會同你講番有個別會員最近唔止一次攻擊人,當然我哋睇慣咗可以唔理佢,但係新人呢?

2 我唔係話觀鼓勵大家block,有個掣喺度大家自由選擇,但係block完之後仲要同人哋講返嘅話要考慮下會唔會係令人哋受到傷害,呢點要留意唔好咁直接
2a 有冇效佢哋自己決定
2b 要為新人創造良好環境又要避開一啲會員
有啲會員多次攻擊同針對人有機會影響新人,要創造良好氣氛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞