黃世澤 : 黃毓民走狗果啲投共作為更加要打,扮獨派真投共最仆街!

13 回覆
5 Like 26 Dislike
啤梨 呢種假獨派返去早抖

雖然李卓人肯定唔係理想候選人,但黃毓民走狗果啲投共作為更加要打,扮獨派真投共最仆街,好似 啤梨 呢條友正係好例子,呢個人推銷大馬樓盤,同埋違法幫人副署BNO申請嘅作為,已經係仆街,但佢喺Facebook公然投共至大開眼界。

其實黃毓民、 啤梨 呢啲友仔,基本上都係跟台灣中國國民黨果種思維,中國國民黨好多人,唔接受台灣已經係事實獨立,或者台灣人民要求獨立自主嘅事實,就寧願投共都唔俾台灣人民當家作主,呢個亦係我超憎國民黨嘅理由(憎到喺獨派報章自由時報郁韓國瑜,大家諗吓)。同樣,依家黃毓民、 啤梨 之流,除咗因為錢而投共一樣,因為呢班仆街,一直騎劫唔到香港嘅民主運動,所以論述轉完一次又一次,由社會主義者、民粹主義者,到獨派都扮過,依家呢啲仆街去到尾到無計,就圖窮刁現,公然講出寧願投共都唔投泛民。上次焦土派啲仆街,有唔少都係黃毓民啲走狗,呢個亦係點解,我認為黃毓民根本係一種病毒,如果唔清除黃毓民、 啤梨 之流出民主運動,香港民主運動固然大受傷害,如果香港一旦獨立,權力落入呢啲人手上,香港仲衰過啲非洲failed state,呢個亦係點解好多人唔敢支持獨派,因為好多人唔係反對香港獨派,係見到黃毓民、 啤梨 呢啲人太恐怖。我依家都寧願歸英,因為我都知香港獨立有可能出現嘅風險,正正係有部分本土派支持者,根本未睇清楚黃毓民、 啤梨 、盧思達、仇思達之流嘅本質同真面,所班流氓,無個好人。

我對泛民睇法,出李卓人都難選,佢領導支聯會都係有好多問題,堅持支聯會係一個民族主義組織嘅方向都錯誤,但我都係果句,兩害取其輕,更何況歷史證明,好多時扮「過激派」嘅原教旨主義分子,都係社會大亂之源,台灣深綠喜樂島、香港黃毓民之流,愛爾蘭歷史上Éamonn de Valera,都係同一類嘅仆街,所以呢次係否定呢啲假本土派嘅投票。用蔣介石嘅漢賊不兩立原則,係應該投泛民都唔投共。

最後,我都係果句,任何人講恐嚇言論,一定報警,唔駛懷疑。

https://martinoei.com/article/22095/%E5%95%A4%E6%A2%A8-%E5%91%A2%E7%A8%AE%E5%81%87%E7%8D%A8%E6%B4%BE%E8%BF%94%E5%8E%BB%E6%97%A9%E6%8A%96
證據呢
啤梨喺節目日日屌中共,咁都可以屈佢係投共,世柒呢條撚樣
佩服樓主成日要對住呢班撚屌啲白痴內容
其實世柒呢啲靠咩食飯
佢同楊繼昌好似同一類人咁
柒下柒下又一事無成
咁嘅文筆都有膽登出嚟
佢會話係專登賊喊捉賊
反而入中聯辦,支持收緊議事規則嘅李卓人係無咁衰
可以接受
佢屌國民黨屌得有道理wor,人地真係寧願俾中共統治都唔想台灣獨立,咁係咪仆街,就係呢種on9心態
支持台獨既都唔會因為民進黨廢,就寧願投國民黨啦
唔一樣

香港人 畀 中共 直接統治
好過 畀 泛民(中共代理人)統治

台灣人 畀 中共 統治(統派)
台灣人 尋求獨立(獨派)
兩派南轅北轍
公民黨的黨狗
民進黨一早背離獨派思想啦,根本就係台灣版既泛民,而國民黨就係台灣版既民建聯,咁作為台獨派,如果要二選一會唔會寧願投國民黨?
同埋泛民都唔係中共代理人者,如果泛民係中共代理人,咁建制派係乜野?
泛民係中美默契之下雙方既共同代理人,作為忠誠反對派,製造出香港係自由社會既假象以保持香港在美國為首既國際社會既地位
人地講到明 投共焦土 咁都屌?.?
比起犯民口講支持民主,身體投共,正常得多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞