[I/A] Fate/Grand Order繁中版 [17] 無人開POST~

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
表露年齡的名字
二階堂夏步我就識
好多變態
【重案解密〡超級孌童魔】引誘男女童睇鬼片再施淫 積犯自爆:我控制唔到自己(足本版)
https://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20181021/632230?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=hknext_social_nextmagazinefansclub&utm_content=link_post

呢啲阿叔應該要進行非人道毀滅
等你隻伊利呀
唔記得左
Accept左了
人格分裂
今朝係公司插左個尿袋差電 岩岩先法國原來我未開拖板個掣
總好過到放工先發現啦
【重案解密〡超級孌童魔】引誘男女童睇鬼片再施淫 積犯自爆:我控制唔到自己(足本版)
https://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20181021/632230?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=hknext_social_nextmagazinefansclub&utm_content=link_post

呢啲DR LEE應該要進行非人道毀滅
係咪有誤會 我正人君子 行得正企得正⋯⋯
收工要搭車返屋企 第二朝又要搭車返黎 好撚煩
想直接瞓係公司算
偷公司電有報應架
個d叫善用公司資源
平時帶3個1.5L嘅樽返公司打爆佢帶返屋企沖涼
我公司GM用果個廁所直情有沖涼設備
我公司無
如果有 我真係唔返屋企
不過我係之前部門其中分區嘅寫字樓佢個一層又真係有更衣室同花灑
不過我個時係外勤 所以都係遲返工 早收工返屋企算 唔需要用到
Drlee返工=
偷電(收工電話尿袋滿電)
偷水 (收工揹住3支1.5L水 係公司直接飲夠8杯水)
偷A4紙當紙皮拎去賣
偷廁所廁紙
偷文具返屋企用 成日要公司買
邊個負皮我
慳錢都有錯咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞