[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (36) 回合制戰略 RPG 手機遊戲

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
左上圖:
上1 (紅手補, PVP/會戰, 好有用, 可以解除咗板娘既嘲) 3, 4(如果要合龍騎/大波唔使升), 5同 6(小天梯)
下1, 5, 6

右上圖:
上1, 2(小天梯), 3(呢隻主要打惡魔城, 有好多替代品, 唔一定升佢), 4(+9用黎打世界BOSS),
下1(世界boss/ 小天梯), 3(世界boss),

左下圖:
上3 (小天梯, 會戰), 4(唔使覺加0都用得, 主要會戰用), 5(小天梯),
下2(小天梯, 會戰)

右下圖:
上 4 (PVP, 世界Boss, 會戰), 5(小天梯)
下1 (會戰, 小天梯), 2(會戰, 小天梯), 4(+0唔使覺就得, 用黎打世界Boss), 5(會戰, 世界級boss), 6(更新之後, PVP, 會戰, 小天梯)
有邊幾隻值得升上去
左上圖:
上1 (紅手補, PVP/會戰, 好有用, 可以解目前角色既嘲<除咗板娘既嘲>) 3, 4(如果要合龍騎/大波唔使升), 5同 6(小天梯)
下1, 5, 6

右上圖:
上1, 2(小天梯), 3(呢隻主要打惡魔城, 有好多替代品, 唔一定升佢), 4(+9用黎打世界BOSS),
下1(世界boss/ 小天梯), 3(世界boss),

左下圖:
上3 (小天梯, 會戰), 4(唔使覺加0都用得, 主要會戰用), 5(小天梯),
下2(小天梯, 會戰)

右下圖:
上 4 (PVP, 世界Boss, 會戰), 5(小天梯)
下1 (會戰, 小天梯), 2(會戰, 小天梯), 4(+0唔使覺就得, 用黎打世界Boss), 5(會戰, 世界級boss), 6(更新之後, PVP, 會戰, 小天梯)
猴法都小天梯
你睇真啲佢寫乜
右上圖 上1唔係猴法
上1, 2(小天梯)

明未
1, 句號, 2(小天梯)
哦 多謝你解釋 屌你老母
有whatsapp

臨nerf先抽中
新手入坑 玩亞洲定台灣ser? 邊個ser岩岩開
自己柒咗仲屌人老母
跌落地都要拿返渣沙 無撚用
黎台ser啦 琴日先開始玩
係幾撚型既一早知唔答人 撚一撚鳩人先再一個老屎忽串柒柒姿態進場
綿延巴
遲d epic seven開又有首抽玩
到時雙開三開
幾號開?

首抽刷邊個pool好
個隻好似9號開
呢隻就初初張5星劵緊要d 有賽爾(蘿莉盾)基本上開得 要抽就抽第一個pool
有冇人有路買五星書序號
啱啱換咗修女 想問下符文點配置好 雙防?血防?定暴擊?
樓上有巴打討論天使盾 我開局都有一隻 但感覺要高加值先強 同埋我有好多盾 (盲盾冰盾貴婦蓋烏斯) 係咪可以唔使投資落去先?定應該all in?而家可以直接+5
修女裝爆傷爆率,不過要+3先勁
天使盾+6以上先冇用
有用唔係冇用
修女開3技前都係雙防做坦 除咗真傷幾乎打唔入
+3先轉爆率爆傷做打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞