[iOS/AN] 神魔之塔(35)紙皮的青樓世界

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
最後一日一次過打
一粒石姐
2. 【遠洋的英雄】和【靈殿狛犬】系列角色的隊長技更改為:
其隊長屬性 3\4 倍攻擊力;昇華 IV 更改為:「轉珠消除角色所在隊伍欄直行的一組符石 3 粒或以上,該回合其隊長屬性的隊員攻擊力提升 15% (不包含掉落符石)」
3. 【仙劍靈傑】系列的「唐雪見」和「景天」隊長技更改為:
其隊長屬性的 3\4 倍攻擊力

你老味... 獵人隊帶木巫抖M比卡

過咗1版就嚟附加消除, 不過未開技無影響, 先開木巫打過.
又附加消除, 今次開比卡.
又嚟附加消除, 你老味, 開抖M轉!!
冇附消但光屬先打得入, 比卡變身開返1技過.
附加消除?! 開返木巫!!
附加消除!! 開返比卡!!
附加消除... 開抖M!
限光暗盾, 唔出附加消除咩, 轉完冇時間開埋龍刻過!!

我要a呀,唔係d呀
討伐隻隻有用d 定換隻水妖有用d
答案係B呀!
冇水妖點都要換一隻
得菊哥
丟啱啱打討伐,見到有隻話係會見唔到符石本質,而且要消晒啲火符石先能夠造成傷害,究竟點對付呢個debuff 消完火符石都打唔出傷害
打左先啦 一陣又話冇卡用
因為見到係火符
本質唔係火符嘛
打緊.. 但打討伐好辛苦 要等人接力 先有得打新一場
駛咩等人接力打?? 新一場??

入人哋開嘅場嘛...

如果有隊可以推到極限20%就用佢推.
冇嘅就盡量喺挑戰度推20%以上.
唔太明? 姐係照入其他場 盡量打多過20%?
咁梗係啦
你要人推你個場, 你都要推人地個場先得架
係咪自己場根本冇意義, 重點係多過1%同20%
你有hxh 同美索, 點打都一定過20%
冇key卡
成日都唔留心聽書😂,唔好當自己仲係新手

佢想要依張"KEY"卡
仲記得嗰陣地獄級好易跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞