[狀元對探花] NBA 2018-19賽季討論區 (3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
希望何年希今年生生性性唔好上腦就得
davis可以打返C, mirotic三分拉spacing
不過我原本仲以為正選係randle/davis
老表太慢打唔到快攻 走位都冇 結果黎講好*呀位 mirotic 三分穩定又肯走位所以同球隊比較夾
表妹搞到塞車
有個三分手出黎拉space比ad打哂仲好
而家randle有埋三分都控波
仲大大提升ad 仲有蓮花頭頂rondo
打得有幾辛苦呀 睇住黎食喎
好想買件書人著
痴線pelicans勁撚到 打完playoffs之後球隊個信心同默契都提升左 個精神面貌令我諗起1516年勇士 好惜rondo走左
但係randle又同davis幾夾
無諗過davis夾mirotic好過夾老表咁多
老表太慢打唔到快攻 走位都冇 結果黎講好*呀位 mirotic 三分穩定又肯走位所以同球隊比較夾
表妹搞到塞車

佢個頭其實乜撚野黎,,,
反光物料, 等於撞左車著反光夜一樣咁用
痴線pelicans勁撚到 打完playoffs之後球隊個信心同默契都提升左 個精神面貌令我諗起1516年勇士 好惜rondo走左
但係randle又同davis幾夾
無諗過davis夾mirotic好過夾老表咁多
表妹搞到塞車

佢個頭其實乜撚野黎,,,
反光物料, 等於撞左車著反光一樣咁用
力架咁黑撚睇到咩
所以咪靠個頭既反光物料
諗起Pokémon個隻野
火箭都輸真係估唔到 本身仲預水鳥今年會弱好多 得分手又出師不利
Lma 41min
Ddr 38min
開幕戰都要咁高分鐘數嘅
然後贏4分
我睇唔到有幾睇住黎食
個時係刺都出唔到咁耐啦
前有td同lma
都未到佢
https://m.youtube.com/watch?v=lVLV9pgBCkU

今季第一個Triple-Double 竟然係佢
笑死. 跳都唔洗跳就放到籃
企係度入樽, 感覺比以前個個Muresan 更誇張
盧俊義活捉史文恭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞