[求救]差d比個肥婆強姦

96 回覆
15 Like 12 Dislike
話說 前幾日收夜 成12點先放工 一放工個frd就叫我去唱k 重話好撚多女 唔去會後悔 咁我見佢講到咁咪去囉 跟住就仆街啦 一去到打開房門 屌奶星好撚多女? 3條都豬閪咁既樣 仆你個街真似有3個欣宜咁 我再望一望我個frd 見到條撚樣係到陰笑 我就知中撚左伏 成程唱k我就比3條肥婆夾住 有2件已經醉撚左 未醉個件先係重點 係咁撩我唱歌玩大話骰 重點埋d咩小酒窩 珊瑚海d咁既歌 跟手係咁灌我飲酒再自隊 我已經知唔對路 就話要渣車唔飲咁多啦 佢又真係當我冇到係咁隊我 咁大家唔熟我又唔係好推 屌奶星飲飲下就黎料 我唔知佢扮醉定咩 無端端訓撚左係我大脾到 我當堂屌撚左出黎(心入面) 重要係個口對住我褲浪個種 仆你個街佢就係咁訓左成個鐘 百幾二百膀我隻腳真係庳撚左 就黎要截肢個種 咁跟住就夠鐘埋單走人啦 佢竟然衝出黎話我遲黎又坐得一陣唔洗我比 話幫我比埋 話大佬點好意思啊 咁梗係即刻摷錢廢事欠佢啦 點知我銀包都未搵到佢已經比完 跟住佢就話醉醉地叫我送佢番屋企 佢隔離個2個豬閪frd又加把口埋黎話 “係囉一個女仔夜媽媽唔係咁好既 你送佢啦” 屌我心諗汁屍都唔會汁條豬屍啦 最我頂唔住送左佢番屋企 成程車佢就放左佢個頭係我膊頭到訓 我成隻手庳左 單手揸左半粒鐘車 送到佢去屋企門口個陣佢重好意思扮未醒 又“扇"個頭落大脾 佢都on99 我酒醉3分醒屌牛肺都唔會屌你啦 但我又真係叫佢唔醒 咁我就唯有自己落車廢事佢亂黎 跟住佢就即刻醒重問我做咩 我話有d唔舒服想走先唔好意思 佢重咁膽死叫我入佢屋企休息下 我即刻立即堅決拒絕 跟住佢先好唔情願咁攔番入佢個豬欄到

重點黎啦 我今日先發現原來佢同我老闆娘frd底 佢黎飲咖啡個陣見到我 (我新仔 做得2個星期都冇) 重話“原來你係到做架 咁等我多d黎幫襯先”

我應該點做好 我驚我真係遲早比佢姦左
咁密點睇呀大佬 ,抵你比肥婆姦
太多字 唔識read
話說 前幾日收夜 成12點先放工 一放工個frd就叫我去唱k 重話好撚多女 唔去會後悔 咁我見佢講到咁咪去囉 跟住就仆街啦

一去到打開房門 屌奶星好撚多女? 3條都豬閪咁既樣 仆你個街真似有3個欣宜咁 我再望一望我個frd 見到條撚樣係到陰笑 我就知中撚左伏 成程唱k我就比3條肥婆夾住 有2件已經醉撚左 未醉個件先係重點 係咁撩我唱歌玩大話骰 重點埋d咩小酒窩 珊瑚海d咁既歌 跟手係咁灌我飲酒再自隊 我已經知唔對路 就話要渣車唔飲咁多啦 佢又真係當我冇到係咁隊我 咁大家唔熟我又唔係好推

屌奶星飲飲下就黎料 我唔知佢扮醉定咩 無端端訓撚左係我大脾到 我當堂屌撚左出黎(心入面) 重要係個口對住我褲浪個種 仆你個街佢就係咁訓左成個鐘 百幾二百膀我隻腳真係庳撚左 就黎要截肢個種 咁跟住就夠鐘埋單走人啦 佢竟然衝出黎話我遲黎又坐得一陣唔洗我比 話幫我比埋 話大佬點好意思啊 咁梗係即刻摷錢廢事欠佢啦 點知我銀包都未搵到佢已經比完 跟住佢就話醉醉地叫我送佢番屋企 佢隔離個2個豬閪frd又加把口埋黎話 “係囉一個女仔夜媽媽唔係咁好既 你送佢啦” 屌我心諗汁屍都唔會汁條豬屍啦 最後我頂唔住送左佢番屋企

成程車佢就放左佢個頭係我膊頭到訓 我成隻手庳左 單手揸左半粒鐘車 送到佢去屋企門口個陣佢重好意思扮未醒 又“扇"個頭落大脾 佢都on99 我酒醉3分醒屌牛肺都唔會屌你啦 但我又真係叫佢唔醒 咁我就唯有自己落車廢事佢亂黎 跟住佢就即刻醒重問我做咩 我話有d唔舒服想走先唔好意思 佢重咁膽死叫我入佢屋企休息下 我即刻立即堅決拒絕 跟住佢先好唔情願咁攔番入佢個豬欄到

重點黎啦 我今日先發現原來佢同我老闆娘frd底 佢黎飲咖啡個陣見到我 (我新仔 做得2個星期都冇) 重話“原來你係到做架 咁等我多d黎幫襯先”

我應該點做好 我驚我真係遲早比佢姦左
Sorry囉 好番d未
屌左佢,呃埋層樓先走,忍辱負重呀清!
Sorry囉 好番d未

Ff完未?
你老闆娘叫你做野啦!
Sorry囉 好番d未

Ff完未?
你老闆娘叫你做野啦!

Ching係咪有咩誤會
放左工啦
屌左佢,呃埋層樓先走,忍辱負重呀清!

佢又真係幾有錢 聽個frd講佢老豆係公司高層

飲完酒渣車
份工人工幾好下
Part time黎講
唔想咁就冇左
飲完酒渣車

冇花冇爛 唔好報警ok?
冇事既
翻pt都有車仔揸,樓豬就好
份工人工幾好下
Part time黎講
唔想咁就冇左

番partime 都夠收入養車,巴打都唔小野喎
冇事既

我冇著橙褲
翻pt都有車仔揸,樓豬就好

我美國留學 二手車黎渣
份工人工幾好下
Part time黎講
唔想咁就冇左

番partime 都夠收入養車,巴打都唔小野喎

03年既TL 有幾貴
汁乜鳩啊

屌肥婆喇你

我清白ok?
Ching係咪有咩誤會
屌你地錯撚哂重點既
屌 唔好打字啦 直播啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞