[無圖]15號執屍分享(2)

163 回覆
60 Like 14 Dislike
原來都幾長
多謝你
留名睇鬼故
尾已爛
原來都幾長

你唔整合真係唔覺
幻象似的愛情
(續)

我最後都係忍唔住同佢做左。通常做完愛都會大家講下心聲,講下歷史之類
我上次有問題無問到,這次我問了。 我將晌餐廳發生既事及自己疑神疑鬼的心情話左佢聽,佢聽完之後簡單地回應了我一句:你如果鐘意我,我係啲咩,又有咩所謂。
其實經過呢幾日既經歷,我唔多唔少有少少鐘意左佢,並唔係因為佢有幾白痴,而係因為佢令我覺得好刺激。這晚我睡得很好。

到了第二朝,我好早起身,我叫醒左佢一齊落街食早餐,咁啱撞到開鎖佬,我即刻同開鎖佬講返上次我朋友搵佢開鎖單野,開鎖佬望一望我,支吾應左我幾聲就轉身走了。 我屌你老母西咩,咁撚無禮貌,三唔識七搵你問鎖都開,我都未撚報警呀。

去到茶餐廳,

去到茶餐廳,我覺得附近既人好似成日望向我同佢。不過我都一於少理,通常一早都比較多阿公阿婆,佢地好鐘意望住啲後生仔女食野。所以我同佢好快食完就走左。

因為我尋日返夜,所以可以上午有時間。 我同佢返到屋企之後就提議不如練下字啦,我地揀左李商隱既錦瑟去練,
錦瑟無端五十弦,一弦一柱思華年。
莊生曉夢迷蝴蝶,望帝春心托杜鵑。
滄海月明珠有淚,藍田日暖玉生煙。
此情可待成追憶,只是當時已惘然。
這個早上我實在過得開心。

講返尋日,我同佢寫完字就去左覆診。 醫生話我差唔多好返,可以唔洗再去。亦都無再開藥俾我。
我夜晚返到屋企,見佢已經為我煮好飯,同樣是蒜香意大利粉同羊架, 我真係好開心。
你們為我開心嗎

對於叫我繼續分享既網友,其實我想分享既都已經在第一頁分享完。
如果將來我身上再發生啲咩特別事,我會再出post。

屌4頁講完,斬件斬到變兩個post
重有無?
留名
多謝你

繼續啦
你好返啦咩
你唔好同我講你自己都live 緊,要live 完先出文呀
原來都幾長

你唔整合真係唔覺

諗住好少,整合會好快
多謝你

當出左文
真係live緊?
真係live左
我意思係樓主將件事交代到今日
係一個唔會完既故
屌爛尾 追到2做乜鳩
你老尾呀而家先離爛尾
真係live左
我意思係樓主將件事交代到今日
係一個唔會完既故

之後會變咗日記
咁條女而家重同樓主一齊
樓主好嘢 keep到水準
多謝你

當出左文
好開心之後.........???
結論:樓主有精神病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞