MTR 咁壞法好有可疑

326 回覆
3610 Like 61 Dislike
2017年11月15日 荃灣綫明年啟動新系統 港鐵升級測試 恐影響早班車https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20171115/20214785

【本報訊】鑑於載客量漸飽和,港鐵早前決定斥資33億元陸續更換7條市區綫信號系統,由有線進化至無線系統,縮短列車間距,加密班次增加載客量。最先動工的荃灣綫將於明年第一季起凌晨全面實地測試,料明年底完成升級。但港鐵坦言測試時不排除出問題致影響早上繁忙時間班次,故已制訂應變措施,包括調配額外人手及穿梭巴士以應付。
記者:李晟謙

「鐵路2.0」信號系統更新工程正全力進行並已展開測試 為你加密班次作準備http://www.mtr.com.hk/ch/customer/main/signalling_replacement.html

人工島 轉移話題 狗鐵次次都係咁
屌真係笑撚左
你班撚樣將自己睇到咁高
MTR應該好大穫, 佢地琴日有DEPLOYMENT, DEPLOY完發覺有問題, 跟住FALLBACK唔到.

VENDOR應該會炒一堆人來交功課
This is grond control to Major Tom
永遠到最後都係IT狗
有FALLBACK PLAN, 不過FALLBACK唔到, 應該個底花左
Because it has to test the worst scenario, got it?
lm
我真係有咁諗
希望未醒既港豬知道連登係絕對既紅底
要自己識分

我話ok就ok 啦
暗黑兵法?
咁好笑
暴咩動 d人趕住去返工 不了啦
中共想倒台?
連工都番唔到會暴動
On9 連登成日以為他人皆醉我獨醒,點知係7頭一名
轉移星期日嘅世紀暴動級遊行單野
神探
真係好誇張
收到咩order
分別LOGIN咁撚多ACCOUNT關注鳩鐵
睇來會搵人祭旗轉移視線

真係奇怪,我隻手錶突然無電,明明尋日先換過電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞