天涯明月刀(台服) 公測預約正式開始

1001 回覆
19 Like 37 Dislike
行雲流水 盟會水龍吟
大部份台灣人 得幾個香港人
不錯喎 今晚試入
但屌 唔知點解 一打字就亂碼
Win7速成
一樣亂碼 我win10 , win7 速成都裝過
有無巴打玩神刀?求連技
升到lv71都係用來用去果幾招,又唔順,打pvp比人秒
d活動真係要盡量清晒佢
歷練多多都唔夠用
拋磚引玉,班門弄斧一下先

pvp暫時既打法
踏破浪/踏破浪+笑紅塵/笑紅塵-> 斬血海/鷹擊-> 斷中流-> 狂風刀-> 斬血海(出慢d拖cd) -> 鷹擊
中間可加插普攻,但要自己摸索

而家呢個血量唔高既時期
飲滄海 後可以一套帶走對手,帶唔走都殘血,同埋飲滄海期間唔驚對手鷹揚,斬血海會追住人黎劈

神刀主動出擊又得,防反又得
但要練好d預判
善用多d天鳴將,各種霸體技
呢幾招係你好朋友
天將鳴令我絕地反擊過好多次

打真武,對手未出離淵之前都切記貪刀,要走住黎屌,對手無離淵就可以飲滄海再狗沖去劈柒佢

天香仲未研究到如果攻略,對手風牆後用霸體技拖住佢個風牆,暫時都係隨緣打法

唐門都係隨緣打法

暫時打真武同天香我都係勝率唔高
打其他勝率都暫時過50%

自己睇片研究下
http://www.bilibili.com/video/av36274080
多人玩?
副本升得快唔快其實?
神刀大神在此
普通10次都有經 而其實都唔錯 我自己之前都清晒
開戰埋身笑紅>浪子三唱打到第2段/大膽d鷹擊2段 >斷中>狂風刀斬血海再笑紅塵加浪三/應擊 跟住踏浪走人等cd

不過前提對方冇解控冇鷹揚 連技好易係昆解控難
Pvp好難啊屌
玩緊太白
笑紅塵之後鷹擊會0.5秒破綻 ps唔係神刀buff果個破綻
所以都係實戰睇情況
踏破浪-> 笑紅塵-> 斬血海-> 鷹擊
我呢套多數岩岩好破定,所以可以順勢斷中流

雖然個個機體相同,但個個都有偏差
所以都係比大家參考
拋磚引玉等其他高手分享下
天香換咩紫色心法好?
拜月啦
羅喉輕鬆拎
拜月先
我屌, 醒唔起拜月都有得用通月心法卷換, 拎去換哂羅喉
新手留名 番到屋企down 巴打們咩ser
舊ser
水龍其實有幾個香港公會
呢度嘅人,應該多數都係舊SER吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞