無論件事發展成點,身為香港人既你一定要出黎

45 回覆
175 Like 5 Dislike
我知道好多人都係未出黎但又想發聲
如果係因為身邊冇人出黎既話就請你做你圈子入面既第一個
出黎遊行示威發表意見係合法

我相信經過雨革既香港人唔係咁政治冷感
如果有組織/人士肯領導的話 務必要支持
希望大家可以幫埋衝上大台,叫人去美領而比人打嘅巴絲

希望大家可以幫下巴絲打 唔好再比左膠抹黑
https://lihkg.com/thread/862103/page/1?ref=ios

求下你哋share條片出去/直接佢屌鳩班左膠
沉默係無用
你知我知單眼佬都知再咁落去香港真係會玩完

我自問真係暫時無能力移民
請大家幫幫忙救下香港
我諗今次行動咁少人既原因或者係大家覺得抗爭冇可能

但事實唔係 學獨聯今次真係好撚醒
捱到過聽朝就真係有好撚大機會可以傾數
知大家要返工返學,
但請大家唔好頹 警犬宜家乜都唔敢做係有佢原因
證明學獨聯呢招有效 佢地唔會輕易拉人
媒體唔報導唯有靠大家瘋狂share
一傳十十傳百人人KOL 多view數過毒果啦
我開咗兩個白宮聯署, 關於香港問題
https://lih.kg/BwKQDU
仲有提提大家有ac既真係要多啲踢爆五毛fake news,
唔好比佢地打沉士氣 除左見一個block 一個之外一定要踢爆
睇見隔離係咁話散水真係嬲,屌你老母圖都冇張係度fake人
Push
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞