[Uaena] IU 討論區 (22) - Hello stuP I D

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
仲有下一集
娘娘集認哥又破咗收視
https://youtu.be/4b6h2zwVbCQ
娘娘d 瑜伽又進步咗喎
BBIBBI 第三個一位粗卡

2集
我支燈都係舊年係呢間買
繼續唔打歌一位粗卡
重惡過23嗰陣...嗰次唔上音放,但都有實體碟;今次連實體都無,照樣三冠落袋~

話時話,睇個樣好似三組人馬都無上呢幾日音放...
下個禮拜隨時都有

終於都輪到娘娘戴呢頂公廁帽啦…
重惡過23嗰陣...嗰次唔上音放,但都有實體碟;今次連實體都無,照樣三冠落袋~

三個銷量分都低到呢…
娘娘 SNS 加埋音源分好難唔贏

繼續唔打歌一位粗卡

其實個情況都幾奇怪。唔做宣傳就有人聽。係咪一件好事?

終於都輪到娘娘戴呢頂公廁帽啦…

台站有share片。佢㩒個制隻耳仔識郁
其實唔上音放姐 實際上唔係零宣傳
有出teaser, 上認哥,加上開melon app係會有banner彈出黎

事實上音放節目收視率好低 唔係飯基本上唔會睇
真正既宣傳已經係音源網度做哂

繼續唔打歌一位粗卡

其實個情況都幾奇怪。唔做宣傳就有人聽。係咪一件好事?
其實唔上音放姐 實際上唔係零宣傳
有出teaser, 上認哥,加上開melon app係會有banner彈出黎

事實上音放節目收視率好低 唔係飯基本上唔會睇
真正既宣傳已經係音源網度做哂

其實我成日都擔心女神會有一日人氣減退。覺得依家咁強勁嘅人氣黎得好虛無。不過其實都擔心唔到。而且女神做嘅歌越黎越有質素。所以只要有宣傳就有noise
已經唔記得左上年係點搶
我記得上年之後放出黎既飛D位仲靚,心痛死
希望聽日都係咁
天日走堂搶飛
聽日1點先有堂
BTW不過學生哥表示其實1580都好肉赤
點解港場咁貴
其實我諗唔使特登搶既
1個人去睇會唔會好怪? 但想去睇1次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞