二手市場真係好撚怪

71 回覆
6 Like 7 Dislike
早個月好多機平而家成千,,d800,四千有部, a7r2, 七八千都大把。。係6d 企硬五千幾,跌到而家三千幾

m43 鏡一年前仲平過而家。。。。

最搞野係肥花二手價仲貴過鋪
所有二手市場都奇撚怪,ps4 game原價三百幾,二手平二三十蚊都已經有人衝

星際一樣可以買到賺到
肥花d價都係亂黎,搵水魚
又唔覺wo .我都買開 ps4 gm
痴撚線,好似近星際,落去睇睇先無俾肥花d 撚樣昆
最搞笑有部a850 賣7000
1d 十幾年機賣四千
請問 星際買鏡有啲咩要注意呢?
會唔會其實都係二手店 放出嚟嘅呢?
乜柒垃圾鏡都話無反合用a7合用
內文一大段文字鳩吹件野
電話,switch有女user用過一定會講明,即係好似賣二手底褲一定要有女著過,有味有漬,咁就升值。
game無折舊架,玩到就得
你要明白女人相機即係代表超撚新
多數買返黎都冇用多過五次
全新同二手只係差二三十,為左平嗰少少,值得咩
你又試下咁諗,我比420買隻新碟,同比390收返來,入落去都係咁玩,對我想做既野來講,係無分別,但我省左30,何樂而不為?

我唔係想買隻碟,係買碟入面既野,人地玩完又唔會”玩蝕”隻碟 (如果你在意無左個特典咁算啦)

當然你有個風險比人呃,如果自問好易比人呃, 精神恍惚唔記得check碟,咁就咪搞啦
開一樣全新嘅樣會興奮d
有女用過嘅電話一律唔買,
啲女用電話都不知幾撚殘
錯哂!

女人用過即係跌過落米跌過落洗手盆跌過落湯度跌過落廁所液體入面之類
用腦諗清楚女人用過哩4個字
用脧諗就…OK啦。
所有二手市場都奇撚怪,ps4 game原價三百幾,二手平二三十蚊都已經有人衝
電話,switch有女user用過一定會講明,即係好似賣二手底褲一定要有女著過,有味有漬,咁就升值。
你要明白女人相機即係代表超撚新
多數買返黎都冇用多過五次
錯哂!

女人用過即係跌過落跌過落洗手盆跌過落湯度跌過落廁所液體入面之類
用腦諗清楚女人用過哩4個字
用脧諗就…OK啦。
真係好彩仲有你呢類人,等我可以用幾十蚊玩全新game,再平少少賣比你
咁我玩完,原二手價放係咪免費玩
二手市場就係咁架啦
多謝你平幾十放tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞