有無人做過百本醫護?

94 回覆
2 Like 12 Dislike
no啊 我啊媽做左30年老人院 百本佢返2日就話5返啦
個fd又係做你呢個位 一翻工就叫佢執貨點貨 兩個禮拜後叫佢打電話追街數 轉去會計部就成個dept辭職 辭職要兩三個月通知 公司無制度
你個fd幾耐之前做?
多謝巴打既分享 我知點做了
200%中伏
喺入面做緊
1st in/唔使second in嘅應該係個男人in你,佢係hea in,多數冇乜特別大問題都會請你

喺呢間公司話做得耐又唔耐,短又唔短,有d咩我都可以解答下你
5你老母臭閪
屌,呢間我IN過
係個老細IN我
當時請我
番屋企睇到D人話冇糧出既
即刻REJECT OFFER
唔好撚做呢間野 之前做左一日就即走

入職前話頭兩日training無人工 每日要返10個鐘 返到成日就要你不停打電話約護士/看護接job

返9至7 第一日7點夠鐘諗住走 個阿姐唔俾我走 話我未到target 做到12點都要做

屌training無人工仲要人ot 無撚野呀 即刻走人
你做緊邊個post?
公司內部管理如何
好彩無去
平時番工都係不斷打電話?
呢間野好伏架喎
利申 有朋友做過
我reject左個offer啦,不過可唔可以講多d,比其他人睇下有幾仆街
唔自爆咩post
行政好亂
女老闆好chur
Graduate trainee 其實乜野都要做
講唔到俾你聽你實質要做咩
睇你俾人扔去咩department

要係咁打電話有幾個情況:
1.CS搵人返院舍/醫院
2.會計追數 (追客未找數)
3.Marketing (唔熟marketing要call咩,不過見過人打call)
有朋友做過 兩日就走左
唔記得左in咩位 翻工個日調左我去reception 做
好多野做 過左幾日走左
呢間公司超過五成捱唔到一個星期以上
最快見過做半日話辭職
有做過中介姑娘
覺得d百本agent好西 態度極差
出糧唔準時 打追糧好似我唔岩咁
咁你做到咁耐
因為唔係做最西嘅department (即係CS,搵人返工嗰d,入面氣氛太差)
我都覺得自己捱到咁耐好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞