[I/A]機戰X-Ω 隻驚仲有冇人有玩?

639 回覆
1 Like 2 Dislike
唔該巴打,我岩岩過左vs既征霸30,普通既一陣再試下,而家有兩粒限突諗緊比唔比馬沙好
要睇下人地個部係咩機 有D機有防禦100%UP你就要落防無效先打得入佢
限突建議KEEP住4粒 跟住有多先諗投資去邊 咁抽到神機就唔怕冇得突 想知自己或者某D機有冇用 最好就係打下PVP 當你玩耐左就知咩機勁咩機廢
新玩既巴要記住 隻GAME既好處係有保底 但壞處都係有時唔抽到保底個下真係乜7都唔中 所以0課的話真係要儲石 唔好諗住抽6,70石就會中到機 佢平均一星期左右出一次新EVENT真係好多機抽 唔係課長唔會抽得哂
好,唔該巴打
仲想問下點樣睇配咩vparts好?
有無人知點樣可以聯絡官方搵返舊既ac?
有課金紀錄但上官網連email都無,唔該哂
想問下有無新古魔改既介紹,見佢招cost5好似無乜用咁
新古而家黎講麻麻地好用 開始被淘汰了 雖然我已經改左 因為有愛
VPARTS我多數攻加速 ZERO就加全血或血防咁 最主要睇番部機特性
仲諗住佢仲威緊,點知半年又被打臉
13cost 機得番天元3一氣叫做可以打下 其他都係會比人一炮打柒
佢而家新機d命迴實在加得太多 舊機真係唔洗旨意打中人
好期待黎緊新既13cost機究竟係邊部同有幾逆天
自己都係鍾意機械人先一直玩落去 而家主要都係打到征霸30就算
pvp都係俾課長 同埋佢個PA真係要俾多料人升啦
大佬一星期出幾部機 又打咁快臉 點夠料呀 升最尾個級粒藍鑽又小到HIHI
新古而家黎講麻麻地好用 開始被淘汰了 雖然我已經改左 因為有愛
VPARTS我多數攻加速 ZERO就加全血或血防咁 最主要睇番部機特性
仲諗住佢仲威緊,點知半年又被打臉
13cost 機得番天元3一氣叫做可以打下 其他都係會比人一炮打柒
佢而家新機d命迴實在加得太多 舊機真係唔洗旨意打中人
好期待黎緊新既13cost機究竟係邊部同有幾逆天
自己都係鍾意機械人先一直玩落去 而家主要都係打到征霸30就算
pvp都係俾課長 同埋佢個PA真係要俾多D料人升啦
大佬一星期出幾部機 又打咁快臉 點夠料呀 升最尾個級粒藍鑽又小到HIHI
留下石等出新機先,由一出game等佢出英格拉姆等到今日都未有
有冇人打算抽志雷馬
抽實抽,中唔中就
諗緊佢會唔會係12or13 cost機 機戰呢隻野通常都幾op
暫時啲資料睇落唔勁喎
之前一週年刷唔到首抽
依家刷首抽係咪好時機?
不過反而想有機方便過征覇33 唔想哂咁多料
新年唔記得左有冇送十抽 其實要開局我覺得抽當期勁機重好 佢送十抽俾你抽番舊野都冇咩用
大武士
一般就唔勁 睇pvp技能再算
我有呀 但冇乜sr同ssr料 睇埋今日呢3隻再決定升唔升
高cost低行動力既而家都好似無乜用
除非佢今次又勁到離哂地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞