你地仲相唔相信青年新政=鬼呢個說法?

48 回覆
42 Like 76 Dislike
係咪又推夠100個回覆先搬呀
信成報
信陳雲
不用分得那麼細 全部都係鬼 都係政府同中共最可信
唔該admin搬去政事台

成報話青政係鬼=時事
問人青政係咪鬼=政事

成報話青政係鬼=時事
問人青政係咪鬼=政事

成報係報紙,你嘅唔係,分台有原因,等各大政團喺喥集中發表,你潛意識覺得政事台「低級」還是因為冇人睇要post去嗰邊?咁我建議post去波台,娛樂台嗰啲,嗰啲台都唔少人,反正admin都冇講唔post得嘛,咁做除咗增加admin工作,有乜好處呢?要揾嚟睇嘅難揾,唔想睇嘅推到喺晒第一頁,時事台嘅嘢post過嚟你一樣可以要求搬返過去
最鬼係嗰班唯利是圖既熱普城~

成報話青政係鬼=時事
問人青政係咪鬼=政事

成報係報紙,你嘅唔係,分台有原因,等各大政團喺喥集中發表,你潛意識覺得政事台「低級」還是因為冇人睇要post去嗰邊?咁我建議post去波台,娛樂台嗰啲,嗰啲台都唔少人,反正admin都冇講唔post得嘛,咁做除咗增加admin工作,有乜好處呢?要揾嚟睇嘅難揾,唔想睇嘅推到喺晒第一頁,時事台嘅嘢post過嚟你一樣可以要求搬返過去

我讚同呢個係政事POST,但唔會因為同一樣野,由報紙講就係時事,普通人講就係政事。

分台係因為討論既主題唔同而放係唔同台,方便大家討論,唔通成報報NBA就放時事台?我講NBA就放體育台?

EVEN成報問大家青政係咪鬼,根本都係應該放係政事台
其實分政事時事真係好on9
而家見親嘅時事新聞都係政治新聞嚟㗎啦
成日搬嚟搬去真係好煩

成報話青政係鬼=時事
問人青政係咪鬼=政事

問題就係 時事台嘅人係好少會入政事台
可以咁講 我講得開政事台嘅目的係比兩派支持者用嚟私怨用
唔係用嚟比正常想討論政治嘅人用
如果時事台只可以容納青年新政係鬼嘅新聞
咁其他唔入政事台嘅「大部分」人咪會永遠覺得青年新政係鬼
成日搬嚟搬去真係好煩

我自己覺得 政事台嘅原意係分開熱普城同本民青支持者嘅私怨
私怨post開嗰度我絕對支持
但如果要討論一個政黨係咪鬼
我諗會係時事>政事
因為我諗呢啲事係要比更多人知而唔係圍爐

成報話青政係鬼=時事
問人青政係咪鬼=政事

我讚同呢個係政事POST,但唔會因為同一樣野,由報紙講就係時事,普通人講就係政事。

分台係因為討論既主題唔同而放係唔同台,方便大家討論,唔通成報報NBA就放時事台?我講NBA就放體育台?

EVEN成報問大家青政係咪鬼,根本都係應該放係政事台

有新聞報導都算係時事,當然報紙會有立場,NBA如果某球星比賽重傷,就係新聞,劉德華墮馬post去時事台並冇問題,而唔一定post去娛樂台,可能娛樂台更多人推post唔奇,最後點決定由admin去判斷,我要求搬過嚟佢認同咪搬,唔搬我都冇辦法,要問admin把尺係點揾佢,但啲fb嘅文,個人政見,完全同報導新聞冇關,論壇唔係各政黨嘅,何況已經有政事台比佢哋發表

成報話青政係鬼=時事
問人青政係咪鬼=政事

問題就係 時事台嘅人係好少會入政事台
可以咁講 我講得開政事台嘅目的係比兩派支持者用嚟私怨用
唔係用嚟比正常想討論政治嘅人用
如果時事台只可以容納青年新政係鬼嘅新聞
咁其他唔入政事台嘅「大部分」人咪會永遠覺得青年新政係鬼

以市場嚟睇,就係你嘅「產品」吸引唔到人,今日將政事台嘅人同時事台互換,我估一樣
成日搬嚟搬去真係好煩

我諗會係時事>政事

唔好同VicF咁認真啦 講多幾句咪又係變做刺客級數
成日搬嚟搬去真係好煩

我諗會係時事>政事

VicF 扮中立正契弟

根本一早有晒成件反青政反港獨
選擇性投訴開錯台 師承梁振英

VicF 扮中立正契弟

根本一早有晒成反青政反港獨

成日搬嚟搬去真係好煩

我諗會係時事>政事

隨便你點講,反正每次除咗標籤你都冇乜其他嘢做到

我諗會係時事>政事

喂呀哥 平時一個禮拜都未必喺呢度見到你一次
好難令人覺得你有心討論喎
VicF 扮中立正契弟

根本一早有晒成件反青政反港獨

咁你都可以投訴㗎,admin搬唔搬佢決定,我係689都冇用㗎,你反正成日提住連尼住,揾佢

喂呀哥 平時一個禮拜都未必喺呢度見到你一次
好難令人覺得你有心討論喎

我幾時入幾時唔入唔使你批准,有冇心討論唔須要你認同,我有account就可以
如果真係鬼 唔會有咁多柒事發生喇
鬼就唔係嘅
係蠢姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞