諗住印一千張傳單去青山醫院門口派,大家俾啲意見

430 回覆
830 Like 21 Dislike
g 持

Thanks
屌你有冇去過青山嫁
個到一日都唔知有冇一百個人經過
你派一千張派到洗哂個一萬億都未派完
要派點解唔去D正常多番D人既地方派

咁印少啲試下先
p.s.諗住最多綜援人士聚集嘅地方係青山醫院咪去試下先,唔敢一開波就去挑戰公園啲阿伯

咁我講埋大概個情況比你聽
我試過去探FD 當晚係平日
當晚全間醫院探病既人加埋頂盡10個
我估計埋日間應該20-30左右呱
而個到路過既人多數係中學生番放學個陣 因為個頭有間中學
其餘時間極小會有人經過

所以你唔洗再招人幫手派
你一個人都可以HANDLE哂成條街

改左啲
改晒做中文

Load 好耐先load到呢張圖
巴打安好嗎?有無比人捉左入去

改左啲
改晒做中文

可能太大張
我驚唔清整到好大
支持你 $8 一百張A4紙

樓主有興趣擺低payme集資

唔知咩嚟
死窮畜連printer都無
香港既錢點用關你撚事?

咁就discourage到我?
十十十

Thanks
屌你有冇去過青山嫁

支持樓主派傳單
但我都奇怪點解要去啲咁偏僻既地方

個target係精神病人囉
號召啲精神病人有咩問題?

咁點解唔出番去啲正常地方號召正常人啊

大家兩邊一齊做

支持你 $8 一百張A4紙

唔知咩嚟

去appstore search payme
擺第acct就可以轉錢落你戶口
巴打安好嗎?有無比人捉左入去

剛到兆康

改左啲
改晒做中文

可能太大張
我驚唔清整到好大

我用web版直頭hang埋,拿拿臨download個app繼續上

唔知咩嚟

去appstore search payme
擺第acct就可以轉錢落你戶口

遲啲先搞
屌你有冇去過青山嫁

咁印少啲試下先
p.s.諗住最多綜援人士聚集嘅地方係青山醫院咪去試下先,唔敢一開波就去挑戰公園啲阿伯

咁我講埋大概個情況比你聽
我試過去探FD 當晚係平日
當晚全間醫院探病既人加埋頂盡10個
我估計埋日間應該20-30左右呱
而個到路過既人多數係中學生番放學個陣 因為個頭有間中學
其餘時間極小會有人經過

所以你唔洗再招人幫手派
你一個人都可以HANDLE哂成條街

未打算招人派呀,如果真係咁差就轉去屯門醫院
行到邊 貼到邊 會唔會d?
行到邊 貼到邊 會唔會d?

無買膠紙
文具店唔肯幫我一開二,買咗把較剪慢慢剪
有無人有e-print戶口?

「你好!

我們已收到閣下報價的電郵,如新客戶請到我司網站右上角按註冊自行登記a/c先可以出報價單,註冊時可以在客戶類型處選擇對應私人/學生/公司來註冊。如舊有客戶請提供對應客戶編號。另外,我們報價開不到links的,請提供具體尺寸,以及貼紙形狀.非常感謝!

e-print

lophia

Tel:23197222

Fax: 23446561

Mailbox:quote@e-print.com.hk

website:www.e-print.com.hk」
贊成填海等於倒錢落海,戒倒熱線2810 3446
唔好意思改返數字啦
而家行過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞