有冇巴絲可以講下Merchandiser 前景?

33 回覆
0 Like 0 Dislike
唔係sl就hl嫁喇
你啱

頭先你講嘅product development 係唔係包括一件衫所有主料配料嘅sourcing & costing?
仲有無其他?
有時連包裝都要知,即係紙箱,膠袋個啲costing
樓豬最尾有冇acccept??我係黎緊都in 係米因為你quit左?
quit 左啦,工都轉左幾份
lidl assistant merchandiser offer 好唔好做?仲有冇做mer?
咁就真係睇下你間公司係點...
你話Merchandiser好穩定 ? 我又唔覺得,我都係由FG開始做到依家,看到啲話畀炒就炒(即走個種),上至Manager下至Merchandiser開季既就OT到8、9點,日常既都要7、8點,日日都要解決問題 + 畀工廠激L死,工廠班友日日好似都係第一日返工咁。
你星期六、日day off? sorry ah, 工廠唔係所以都有人炸你機,放假都係要跟嘢
現在入行係咪唔掂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞