(有圖慎入)(勸世)千奇唔撚好同港女去旅行

365 回覆
2445 Like 31 Dislike
你家姐靚唔靚
用廁紙抹完d血,再將d紙放返佢床頭
你家姐係咪有精神病/燥狂症
好明顯係你家姐品德有問題
終於明白點解出面D女廁可以咁污糟
原來就係多得樓主家姐呢類人
我本身係絲我都成拍諗唔明點解出面D廁所可以污糟成咁
周地廁紙、廁塔裡面有各種跡、沖唔去的血廁紙或屎廁紙等等,
但痾到連個塔出面都有血水係點做到
個廁所佢仲要用返,點解可以搞成
我係絲,公廁成地紙同尿係普通級,頂唔順見過有血淋淋m巾/屎痴牆
仲試過阿媽喺廚房炒炒下餸,成塊血淋淋m巾飄落爐頭隔離個窗台度,成鑊餸倒都倒唔切,以後唔敢開大廚房窗,痴L線
唔明啲人點可以咁無公德心同核突
唔明 即係有人掟自己塊m巾落街?咁啱飛落你窗台
係-_____- 樓上唔知邊層邊條pk用過成塊血淋淋丟落街,咁啱就痴左喺我屋企廚房窗台,佢老___
Lee d 撚樣一定要永久封鎖
你索兩索跟住去佢訓個張床嘔出黎嘛 , 睇下佢屌唔屌你
家姐: 屌你我重要訓架仆街
你: 咁個廁所我唔洗用? 自己諗
好恐怖,我諗起上次同個女仔frd去旅行佢用完啲con周圍扔已經頂唔順(由第1日擺到最尾個日,床頭又有,廁所又有)
你家姐咁樣真係打大佬,千祈唔好放佢出黎
我屌同你去旅行個個女仔有冇細佬
好可能係我家經黎
佢最鐘意亂除con擺係度
副con乾咗會縮埋一舊成埋曱甴咁
好得人驚
好恐怖,我諗起上次同個女仔frd去旅行佢用完啲con周圍扔已經頂唔順(由第1日擺到最尾個日,床頭又有,廁所又有)
你家姐咁樣真係打大佬,千祈唔好放佢出黎
我屌同你去旅行個個女仔有冇細佬
好可能係我家
佢最鐘意亂除con擺係度
副con乾咗會縮埋一舊成埋曱甴咁
好得人驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞