(大公A1頭版) 屈穎妍:只趕走馬凱,沒有槍斃,算最文明了

115 回覆
24 Like 129 Dislike
用大陸呢個野蠻土匪世界既標準黎計真係算文明架啦
大公文匯win win雙贏
你夠膽槍斃個鬼佬
我怕第二日百國聯軍會打到黎
八國聯軍
要殺人了
新聞A1 放評論
搞大佢, 睇死英國佬都係聲大大無貨賣

最好鬧埋美國, 我認你做大佬
1. Translate into English

2. Forward to FCC, US Government, UK Government, etc.......

3. China is the biggest winner
屌那星過咗成個世紀
都重係做返清帝國嗰套
在六四天安門事件時,曾參與黃雀行動的屈穎妍等人於1995年8月18日以旅遊為名在福建沿海地區非法蒐集中國軍事機密,於8月20日被當地群眾發現並舉報。福建國家安全機關對他們進行了審查,查明屈穎妍等人的行為觸犯了《中華人民共和國國家安全法》、《中華人民共和國軍事設施保護法》,嚴重危害了國家安全,並於8月25日根據《中華人民共和國國家安全法》第三十條規定,依法將該人等被公安拘捕後驅逐出境。

當年無槍斃你都好文明
快d槍弊佢啦
花生花生
下隻藍屍應該會講

只趕走馬凱,沒有犬決高射炮,算最文明了
只取消香港關係法,沒有戰爭,算最文明了
槍斃啦
到時美軍來了到我帶路
再攪大D啦
不如學支那咁係美國登大頭版,登爆屈妓篇文啦
我支持你呀屈妓,攪大佢最好呀,全地球都睇緊Ga
唔敢立23條,怕趕走外資
而家搵藉口做23條嘅事

又喺度食兩家茶禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞