AKB48本家討論區#14 Mary 真身真係好MK

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
黑暗兵法

認知到個纙絆一定深好多囉
之前都有人問 點解46 d女靚咁多都推48果d
就係想同member一齊成長
但個member都唔認得你既話真你差好多
例如一月去完 三月再去佢記得你
但隔幾個月 例如七月再去 認你唔到
咪好似佢忘記左你一 三月同佢行過既路咁
成長到走咪一齊走
好中‼️

但不得不承認我熊真係好正
真係駁唔到
其他mb真係有啲興趣都係留番2shot去影張相算
抽奈奈又中哂 轉抽十夢 馬嘉伶 加miyu
哇咩,都無露最重要個度
點解可以咁似動漫個d主角平時傻傻地 一到正經事就會好型好勁咁 家下企E公演C表演真係好出色 仲要型歌 可愛歌 女人味歌都跳到 明明SKE有咁多人可以C 點解仲要咁執著你珠
開分身要名/地址最少一個唔同先叫分身
同名同地址根本同一個人咪唔會俾你重複中
同埋分身啲券唔可以同時用
咁我想要分身卷多d, 唔比正身卷錢就得 (即係比第二acc錢唔比第一acc錢)
唔俾錢,小心真身ac被block
做咩姐你
單推王又點呀
發現握手見面 睇表演真係缺一不可
叫緊春啦 好明顯
所以每一次抽之前記得停一停、諗一諗

利申今輪繼續全中
發現冇抽第二輪 不過無差反正之後都係中
今晚再寫多次個表補多下部既洞洞應該就可以收工

睇完公演連抽都唔記得
仲有人難抽架咩
ご利用いただき誠にありがとうございます。
お客様の登録された下記商品は、厳正なる抽選の結果、ご注文を受け付ける
ことができませんでした。
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

撚 様
申込日: 2018/10/10

◆ご登録商品◆
*----------------------------------------------------------*
商品番号 : B18A04563
商品名  : 1/20(日)幕張 小栗有以 第2部【ご来場認定カート゛サイン会】
数量   : 2
*----------------------------------------------------------*
商品番号 : B18A04565
商品名  : 1/20(日)幕張 小栗有以 第5部【ご来場認定カート゛サイン会】
数量   : 1

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞