【十月新番】RELEASE THE SPYCE

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
命係雙重間諜即刻降低評價
搞到第10集完全係為虐而虐 夾硬又兜返全部都係好女仔
タカヒロ夠膽就黑到盡
雙重諜好標準嘅劇情姐有幾夾硬兜
啱啊
一早話月影有內鬼已經講緊係雙重間諜
係上面做到出哂面嚇親下人姐
雙重間諜唔夾硬
係第10集咁演法好夾硬
1. 如果命係雙重間諜而其他人唔知
咁佢既賭注就太大
初芽你可以放生 雪唔死純粹係馬後炮
佢係由天童殺既 行動無野guarantee雪會死唔去
除非佢係非月影非魍魎既第三方勢力

2. 如果命係雙重間諜而其他人唔知
咁就係純粹係灑狗血 虐你一星期 全世界復活
感動都變唔感動
前幾頁講過。不過有條傻鳩唔睇details 就話合理。
我傾向認為師匠三人組係知,而雪肯定會話就算有人犧牲都要繼續落去
不過算啦。硬駁全員洗底happy end 大家happy. 呢套基調真係唔適知第十集先黑到底。

黑得太遅,寧願佢熱血無腦反cap 算。
對家得1個勁,太早開波真係好拖
命係雙重間諜即刻降低評價
搞到第10集完全係為虐而虐 夾硬又兜返全部都係好女仔
タカヒロ夠膽就黑到盡

佢黑到盡嘅話應該會睇到好多人抑鬱
タカヒロ黑到尾有前科. 不過都係斬赤之曈個種由頭黑到尾.

呢套個tone本身都咁正面, 點睇都唔會黑到盡, 下集title仲要咁正氣. 係睇下派幾多個便當/空崎疾部支店.
剛剛睇完

見回post 數量同上集差天共地,都知回歸正常/正路劇情

我都寧願命係奸,獨眼死,初芽死, 咁樣重有些睇頭

之後弟子3人成長
或者命係一個人決定潛入 之後雪唔肯信佢 楓同佢頂咗刀之類都好吖
話左雪唔會死
臨尾天童咪話有人要提防嘅

希望佢sense 到命係「諜中諜」(如無意外的話)

支持魅魎
https://tieba.baidu.com/p/5983499105?red_tag=2885267079

唔怪得動畫完全無提過命個師父,屌你完全係三之輪銀position黎既
記得之前有位巴打話睇前傳小說,淨係搵到前面幾話搵唔到後面啲漢化
岩岩都睇左
全心全意G持命BB
今晚有先行上映. 小心劇透大爆炸.
準備離開先
睇相幾靚
跟隊潛水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞