(柒到喊)分手變離婚!江美儀、吳君祥 驚爆06年美國秘婚

18 回覆
3 Like 3 Dislike
47歲江美儀與吳君如細佬吳君祥拍拖11年,最近傳出二人兩年前已分手!點知前日(5/10)吳君祥爸爸冬叔夏春秋被傳媒查問時就不慎漏口風,原來美儀同吳君祥於2006年喺美國結咗婚,不過美儀就話冇咁嘅事,只係冬叔搞錯咗。但係今日有傳媒挖出二人喺美國嘅結婚證明,今次睇嚟不認不認還需認喇!

原文:Sunday kiss 圖片:江美儀ig+微博,美國西雅圖公共搜尋網

延伸閱讀:

江美儀 分手仍祝福吳君祥

江美儀與吳君祥分手嘅消息通晒天,今日(6/10)美儀就喺個人ig吐露心聲:「未來的日子,抱歉,不能繼續和你手牽手一起走下去了,但我相信在各自的路上有著我們互相的關心和鼓勵,將來必定會走更高更遠。謝謝也祝福你,Vincent! 」相信二人再見亦是朋友。

未來的日子,抱歉,不能繼續和你手牽手一起走下去了,但我相信在各自的路上有著我們互相的關心和鼓勵,將來必定會走更高更遠。謝謝也祝福你,Vincent! ❤️ #江美儀 #江美人 #吳君祥 #好好善待自己

A post shared by 江美儀 Elena Kong May Yee (@elenakongmayyee) on Oct 5, 2018 at 11:30pm PDT

冬叔口快快爆二人已婚

分手消息傳出,不少傳媒都向冬叔查問,點知冬叔竟然爆出二人於06年已經喺西雅圖結咗婚。但係事後美儀同Vincent都話係冬叔記錯。冬叔今日再接受訪問,就話當時Vincent識咗美儀,於是叫佢快啲結婚,Vincent就開玩笑話好,仲話「而家就去西雅圖結。」所以冬叔一直以為二人已經註咗冊!

同好多天王天后喺美國結婚一樣,都好容易可以喺政府嘅公共搜尋網搵出紀錄!美儀同Vincent嘅結婚證明,就被傳媒輕易摷咗出嚟!

就此再向美儀查詢,美儀就話事隔十幾年,已經唔係好記得喇,可能係當時飲大咗做錯事啦~

江美儀完美演繹分手都要活得比你好,佢近大半年除咗寄情工作,仲經常四處旅遊、扮靚、行山、約飯局,仲要照顧一對狗仔,而早前佢喺ig貼相,話:「今次重唔輪到我,有高人指點行山慢跑係唔同既!打風前天氣真係一流,陽光普照微風陣陣,好爽呀!
#江美人#江美儀#好好善待自己#周潤發#我行山師傅係發哥」原來約發哥行山,對方仲係佢行山師傅,恨死唔少人!

Source:- https://hk.celebrity.yahoo.com/%E5%88%86%E6%89%8B%E8%AE%8A%E9%9B%A2%E5%A9%9A-%E6%B1%9F%E7%BE%8E%E5%84%80-%E5%90%B3%E5%90%9B%E7%A5%A5-%E9%A9%9A%E7%88%8606%E5%B9%B4%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E7%A7%98%E5%A9%9A-230044735.html

真心柒到唔識講
我覺得應大方d

完全係撚9 觀眾
點解要唔認結過婚?
容易D搵過個埋單
who cares
日日對住大台d小生 再返到屋企見到自己條仔咁既樣
黑絲儀
柒過有亞視味
有冇人覺得江美儀同鄭秀文好似樣?
驅風
成件事真係好on99
事隔十幾年,已經唔係好記得
自己結過婚都唔記得?搵過好少少理由啦
都話她似想撚9 D 觀眾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞