IZ*ONE 討論區 (3) 娜B 내꺼야!

1001 回覆
21 Like 45 Dislike
上個post一個月推爆
近排多咁多vlive同update應該好快

[INFO] 181015 IZ*ONE is chosen as 'SKOOLOOKS' Model
點解今年呢套咁樣衰
呢套衫好AKB feel
IG 權F video 更新:
안녕하세요 오늘의 월요 요정 은비입니다❕
이번 주 한 주도 은비 생각하시면서 알차게 보내시라고 응원하러 왔습니다❤
한 주도 파이팅 하시고 힘내세요 안녕😃

#월요병_극복 #월요요정 #은비
#月曜病_克服 #月曜妖精 #ウンビ
#IZONE #아이즈원 #アイズワン #クォンウンビ

大家好 我是今天月曜妖精恩菲! (月曜日=星期一 應該好多人都知)
我是來為大家應援的 希望大家這週過得愉快 而且每天都會想起恩菲!
這星期都FIGHTING 請加油! 再見~

下面啲tag 日文有埋漢字
配裙應該好好多
仲有對鞋唔係好夾

望左好耐

Debut嘅同時 週偶電擊出演
留言講想佢哋玩咩遊戲/挑戰
仲以為係Idol room
第二張娜B好型
【東亞體育獨家】#IZONE[超話]# 22日進行#一周偶像# 錄制,31日播出!MBC Every1方面最近通過官方公告公開了IZ*ONE將出演節目的消息。對此,MBCEvery1方面表示:「將於22日進行IZ*ONE篇的錄制,節目將於31日播出」。此外,IZ*ONE將於29日發表出道專輯<COLOR*IZ>並正式展開為期2年6個月的活動。 ​​​
想睇Idol room多啲
依家周偶
依家收工先得閒睇
貼咗memo: 想食嘢嘅時候 -> 請去體重計度磅磅
明明車汪BB咁瘦咁slim
可能另一個要磅
最後以為車王爆粗
爆磅
廢時劇透賣個關子啫
날씨가 쌀쌀하다 싶으면?ㅎㅎ
전 오늘 핫초코를 먹었습니다!
여러분들은 뭐 드세요?🤔

天気が急に寒くなってきたら?(笑)
私は今日ホットチョコを飲みました!
皆さんは寒い時に何を飲みますか?🤔

#원영Dream #ウォンヨン
#IZONE #아이즈원 #アイズワン

元英更新:
天氣變冷點算好?
我今日就飲咗Hot Choco!
大家又飲咗咩呢?
https://www.vlive.tv/video/93942
Trailer!!!
好colourful好靚
最尾爆紅
好恐怖 最後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞