6s+跌花

46 回覆
0 Like 7 Dislike
崩多幾忽就睇化架喇

初初一買返黎幾驚跌花,一次都嫌多,不過跌崩過一次後,冇咩感覺了

頭一年冇跌過,一過apple care 差唔多每星期跌一次

花到

冇case 打真軍

最肉赤既就係個新case包住都花 個case都爛左一忽

搵個case包住部機已經唔完美

咁廢架個case
完美主義者唔帶套,抵死

最肉赤既就係個新case包住都花 個case都爛左一忽

搵個case包住部機已經唔完美

咁廢架個case

我都唔知點解 睇落似係輕輕一跌 點撚知case都爛左一忽
完美主義者唔帶套,抵死

帶撚左套啦文盲
早兩日叉叉下電一扯 成部機跌左落地
個頂崩左
一開始都有小小介意 過兩日就冇咩野了
好快習慣

因為我自問好錫住用部機 所以好肉赤
認真答你
拎去apple整一定平過去街整
就算比你搵到條街平過apple
未過保係街整完
任何軟硬野再壞拎返apple
佢地都當你mon壞左先 點都要你整mon先
所以未過保點都去apple整
如果你花好少既 拎去整有機會free(我果部花好少free左次)
好明顯人為跌爛果d 應該都要比返成千銀架啦
認真答你
拎去apple整一定平過去街整
就算比你搵到條街平過apple
未過保係街整完
任何軟硬野再壞拎返apple
佢地都當你mon壞左先 點都要你整mon先
所以未過保點都去apple整
如果你花好少既 拎去整有機會free(我果部花好少free左次)
好明顯人為跌爛果d 應該都要比返成千銀架啦

巴打你部機係邊度花左?
free既原因 印象好似係個藍精靈幫我落做cable位壞左
仲要5點幾拎去8點有得拎
聽筒位隔離裂左1.5cm到 仲有2 3條細裂痕
唔緊要啦
我早樓主你大半年就已經係咁
唔緊要啦
我早樓主你大半年就已經係咁

仲要有case
聽筒位隔離裂左1.5cm到 仲有2 3條細裂痕

巴打你係自己冼手跌?
其實樓主係咪真係有買AppleCare+?

冇買 只係買機果一年Apple care+

過撚左保就話去街鋪整姐,未過去乜撚野街鋪整?咪撚水尻人去啦柒頭皮

個個叫一般保養
過撚左保就話去街鋪整姐,未過去乜撚野街鋪整?咪撚水尻人去啦柒頭皮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞