點知女朋友開始對你冷淡?

16 回覆
7 Like 0 Dislike
以前有心機覆你 睇都特別開心
依加覆得簡單 連sweet野都冇埋

以前去到邊都會睇緊你
依加已經冇咁實

以前同依加望你個眼神都唔同左咁
咁係咪已經淡左

借隔離個男朋友冷淡post黎用,因為我係掉番轉、感覺女朋友冷淡左好多,個種無力感好重
開個假ac溝下佢
之後佢就會飛你
我地分開下
識左幾耐
一齊左幾耐
識左幾耐拍?
如果識左3個月都冇,追左一個月都冇 就一齊。算啦好冇
佢如果有愛過你既
到佢冷淡左既時候一秒鐘就感覺到
唔識形容 但會feel到 就算佢扮冇野
啱啱經歷完 手已分
都唔一定嘅,我同我嗰個識咗幾日就一齊,就黎一齊五年了。
萬中無1 好多幾日一齊嗰啲好快冇feel
我識咗一個月而家6年大家都做緊嘢
其實佢冷淡,你會感覺到。
之前只係大家知大家係邊個,朋友都唔算,之後大家傾左2個星期計到發現原來佢鐘意我,就追左佢番黎,依家4個幾月,都係感覺唔到佢口中講既好愛我
我明,都有直接問佢覺唔覺得自己對我唔同左。我都有提出過不如分開,因為覺得佢唔係真係愛我。
屌 以為拍左好耐
冇嫁啦散硬嫁啦
開始少搵咗你 WhatsApp隔勁耐先應 愛理不理嗰種感覺囉
佢wtsapp仲表達到好愛你? 你可以跟蹤下佢 睇下係咪有第2個
分手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞