34D前港姐袁嘉敏爆照流出?!回應:無搞野,只喺「含」!40萬一次抵到爆!

193 回覆
31 Like 491 Dislike
憑借《鴨王》,袁嘉敏一炮而紅成為萬千宅男心目中的錫士女神,更加成為無數男人心目中性幻想的對象,袁嘉敏冇著衫圖片喺網上癲傳。有富豪甚至仲出錢“約飯”,網傳袁嘉敏40萬口含生殖器不雅視頻曝光。

袁嘉敏喺接受采訪時自曝,自己與富豪約飯局,并冇與對方發生性關系,只系用口“含”,重稱40萬“含”一次好值,自己冇諗過人會拍片。當中有各種姿勢、器官特寫、口交等….

擁34D、23、34惹火身段的Candy袁嘉敏為咗上位,曾說:「我胸真系好大,條腰都好細,視覺上就更加出位,下一步最想拍戲,亦唔介意要裸露,好多法國影后都有露點啦,大家唔好有固定思想,唔好覺得露就唔好,只要劇情需要,要我露點都得!唔趁后生露,唔通等六、七十幾歲先露啊!呢啲系開心錢!”

一脫成名的袁嘉敏,隨住DVD推出市面,露點片段喺內地網站免費癲傳,人氣再次熱爆!當年更有人爆料,指袁嘉敏上床價要四十萬起,向當事人求證,佢同記者承認,曾每日收十幾個露骨短訊,包性器官特寫照同四級留言,中間人更不停開價,游說佢同富豪上床。

「佢哋只系對我肉體有興趣,講清楚食完飯要有性行為,呢點,我點可能會得答應……我好驚有病!”袁嘉敏講。

已經五、六年冇拍拖,袁嘉敏直言想愛情滋潤。“但系佢哋都只系想發生肉體關系,好似買一段關係,無興趣識我,有時都覺得好沮喪。如果佢哋畀個價錢,系拍拖食飯,我都唔覺得咩,想認識的新朋友!但佢哋表明的價錢,只系上床。”袁嘉敏失望講。除咗四級留言,中間人更代“客人”列出“服務內容”,包括地方同年期。
講咁耐
伯母
已經五、六年冇拍拖,袁嘉敏直言想愛
系你老母臭閪仆街咩
四十萬剩含 你邊位呀
四十萬保齡球你都要玩呀

Old news喎
片呢
含得唔會屌咩
篇嘢仲要loop幾耐
40萬我玩到一線女優啦仆街
係咪佢黎架
含得點會唔屌
同埋公開講完自己收40萬含人撚仲覺得好抵
仲想有愛情滋潤?
個腦咩構造啊
左下角張相開哂閃光燈 你唔係唔知佢影左相下嘛
咪又係
屌你,啲gay佬圖就一定有圖有片,依啲就乜都無
片哩屌
相🤔
想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞