(有圖)BBC解剖240磅癡肥女屍 肚腩下藏3cm黃色脂肪

270 回覆
965 Like 20 Dislike
唔戴口罩
陣血腥味
睇緊 條肥婆做過breast implant..
咁撚肥仲搞咁多野
心臟衰竭有兩種
HFpEF 同HFrEF
HF heart failure
p preserved
r reduced
EF ejaculation fraction (心臟入血/出血 嘅比例)
當你有reduced EF,即係話心臟有收到足夠嘅血,但輸唔到足夠嘅血出去。係因為心臟嘅肌肉無力收緊去pump血。通常係因為你心臟血管唔健康,block咗啲血去唔到心臟啲肌肉到,令佢地壞死。
當你個EF無問題嘅時候,代表你個心可能有filling嘅問題,入得唔夠血。長期高血壓會增加心臟負荷。為咗令心臟支撐到個血壓,心臟會有hypertrophic effect。心臟會生大增長。一開始還頂到,但越後越頂唔順個壓力,個心臟就會變大而薄(dilated)。
嘩屌以後唔撚食五花腩
cat girl 應該都差唔多
dd脂肪可以點減?
一個hypertrophic 嘅心臟比起正常心臟硬,所以會放鬆唔到,啲血入唔到心,然後就唔夠血去俾心pump。而痴肥,身體有高脂肪嘅時候,啲脂肪可以塞住血管。唔洗塞晒,塞小小已經好容易令你心肌壞死。同時痴肥都會令你有高血壓。

肺水腫係咩事呢?當你嘅心臟衰竭,你啲血就會係累積係心臟入面同之前,流動性下降。噉樣會造成一個backward pressure,令到啲液體就血管流入其他組織入面。唔單上肺,其實腳、頸都可以有水腫。

肝係負責運輸/分解脂肪。

血管健康同腎係有直接嘅關係。糖尿病/高血壓都會傷害血管,令到腎個過瀘能力下降。長遠而言會造成腎衰竭,無尿出、水腫,要長期做dialysis 用機器代替你個腎去過瀘你啲血。

而痴肥都係容易有糖尿病。
肥又點 班撚屌快撚d入黎望
@欣宜
望清楚啦死肥閪
U U

用黎炸薯條食
有冇人hashtag 條片比欣宜
唔係話欣宜
係話比佢知佢阿媽點解死
留名
揾人sd比catgirl 啦佢都應該咁上下肥
好似無左個頭?
快啲搵人share比欣宜睇
好恐怖啊媽咪
好想即刻奶哂d脂肪
凡事都要講平衡
冇人話你一定要鋼條身形 6個腹肌出哂嚟
甚至去到行fashion show嗰啲model咁骨杉杉
你有少少肚腩/手腳有啲肉地呢啲根本正常到不得了
但你都唔好去到有3cm肥膏 肚腩有幾摺吖
唔好搞到自己行多兩步路就氣hur氣喘吖
唔好肥到關節頂唔順自身體重/ 心肺機能有問題吖

最緊要係控制到體重喺一個健康嘅範圍
肥啲啲瘦啲啲都冇所謂
唔好大起大跌就得
人一世流流長 有排你食
使撚一餐質哂入口咩

屌好撚嘔心
原先想學術咁睇下,屌,一劏開個肚即刻頂唔費田,今晚實發發惡夢,加錢啊
我都就黎咁肥
唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞