百視達 (139)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
真係聽巴打講兩日追完左IF s2,除左頭兩集Joy復仇原因有啲煩膠外今季整體質素真係高左好多,轉為得十集令到節奏明快左,雖然動作場面唔算特別出色但已經比上大季有大進步可以收貨,而且幾個骨幹演員都演得好好,Danny總算比起上季冇咁on9 ,Colleen照舊係養眼角色打得睇得,Ward擔起左成套劇既文戲而且演得好到位,人格分裂唔算新鮮野但Walker演得算係有驚喜,而家s2就咁完左Walker條線好大機會不了了之有啲可惜,但Netflix應該都Plan好會將IF故事線融入其他幾套Netflix Marvel Series上面,首選應該係Luke Cage s3,希望季尾主要伏筆真係可以講埋落去
睇Venom隔離有條女食媽咪麵
A4補拍完
聖誕有Teaser trailer
Infinity war trailer 29/11/2017
Joy復仇原因煩膠同無理真係無可避別 (佢最好笑係話搞Danny 係因為搞唔落Ward)

基本上S2既大多數缺點 都係因為S1遺留既柒味引致 (Defenders直頭比佢陣柒味搞死)
可以睇得出新劇組已經好努力搶救呢點

S2至少合理化左昆倫呢個地方
係點樣教人平心靜氣地打鳩人 , 係點樣教出S1兩個ON9仔出黎 , 個LED燈膽係有唔同色可以選擇

Mary Walker條線唔知會唔會係Plan去JJ到呢
應該都係11月尾啦 好期待
希望唔係去到trailer先知title
屌 電視好似做緊bvs
快啲出去睇下dc手足跣死晒未
冇人開post
影視台見唔到個post
原來我block左佢
原來耶和華的跟隨者改咗名叫阿之
個post我搵唔到
一入去就明點解
重要有埋豪杰狗同幾隻已block既狗
又開始吹bvs好有深度 m記一式一樣爆谷片
下星期播新F4
下星期…新神4
痴線
好似入咗5毛post咁
一打開啲已block會員既cm 全部都係吹奏咁濟
有虛4睇 好興奮呀
佢地啲cm帶左我去dc贏哂既平行宇宙
入面已經變哂又神又耶又深度又真實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞