台灣百元販賣機 你試過中咩大獎

77 回覆
222 Like 6 Dislike
如果我同你講班youtuber拍開箱係業配你信唔信
當然識人搵多左都會拎部ps4出來大家抽既,但更多既係搵fd扮野
認真係咪賺好多
啲垃圾周街買都一百幾十
真係睇彩數
試過一開個排一日要補幾次貨成日有人洗機,之後班仆街見你個位旺擺你對面搶,之後部機又要租位又要俾一筆又加價就唔做了
一開始兩個月幾好搵後面見回落又加租唔對路就出清離場,至於堆垃圾好多都係批一箱箱番來封盒,好多都係淘寶垃圾野
香港邊會無
早排先見到西九龍有架呢啲抽獎機
成三十蚊抽一次都唔知係咪真係有 on9 走去抽
最癲一個月搵到幾多
我覺得十萬不是夢
最好搵過到十萬台幣既
不過又要對分又租又要成日check補貨包野全部辛苦錢來
玩下夜市好過
cheap cheap 地玩完過癮就算
魚眼鏡頭
有冇買過果d刮刮彩票
試過買100 好彩中返100 格離買500乜都唔中
絲襪 都唔知攞嚟做乜柒
諗過用嚟沖奶茶或者著完之後賣出去
所以香港有都係偷偷地
台灣政府唔理又好野 明明成部機可以抽晒都係垃圾
日本又係好多依d機
iphone線盒, 入面android dklm
樓上話香港無抽獎機係咪新香港人黎
細個兩蚊抽中第一代暴龍機
不過係排我前面個細路抽中
記一世
Youtube都信
香港試過中哈利波特麼法棒
條友仲我抽左幾多次先中,仲話值188$(抽一次35$)
講到好似我好好彩中左好野咁

上淘寶check返30$一支
問*
中咗條撚
中過膠羹一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞