[加速世界:超頻終點] 有冇人有玩?

105 回覆
0 Like 0 Dislike
不打兩下就通訊問題彈走,點玩

好似話負荷太高
https://twitter.com/accelworld_sp/status/821684303025164288
第一抽抽極都冇ssr
第一抽抽極都冇ssr

第一抽好難中,十連易中啲但係刷一次刷好耐
第一首中左月折set 之後十連抄左。刷唔刷多次好
好畢啲畫面
入到game 但開唔到場,有冇人都係咁
巴打們 呢個ssr有無用 新手一問
入到game 但開唔到場,有冇人都係咁

重開game , 左下修復完入game再重開game

巴打們 呢個ssr有無用 新手一問

任何SSR都可以起手
因為唔易刷
首抽 ssr日下部綸
10連中2隻sr肥雪
照開波玩 因為冇快刷首抽 冇咁多data刷

我想問 AE就係體
BE 個啲點係咩黎?
同埋 呢隻game回體好似好慢
應該話消耗好高
首抽 ssr日下部綸
10連中2隻sr肥雪

我想問 AE就係體
BE 個啲點係咩黎?
應該話消耗好高

BE依家未有用住
遲d等更新先會再用到
同埋5分鐘=1體力
依家打一關閒閒地都要10幾20體
感覺偏向適合上班族玩
因為仲要有加快同自動攻擊
首抽 ssr日下部綸
10連中2隻sr肥雪

我想問 AE就係體
BE 個啲點係咩黎?
應該話消耗好高

BE依家未有用住
遲d等更新先會再用到
同埋5分鐘=1體力
依家打一關閒閒地都要10幾20體
感覺偏向適合上班族玩
因為仲要有加快同自動攻擊

上班冗員表示 等得好慢
0124035 id light
暫時長掛 ssr 日下部輪配桐狗劍
歡迎 已開局既巴打加
[quote]入到game 但開唔到場,有冇人都係咁

試左幾次都係開唔到場

試左幾次都係開唔到場

引繼 del game重裝試下

我尋晚都同您一樣
但我修復完就冇事

試左幾次都係開唔到場

引繼 del game重裝試下

我尋晚都同您一樣
但我修復完就冇事

試左都係唔得 ,應該係AC 中左BUG了
重刷算

難得10抽中2隻SSR
新手教學強化果陣肥雪就食左條女
見到即刻唔想玩
見到即刻唔想玩

點先刷到石十抽
點先刷到石十抽

打晒主線第1個9關+1場學姐+1場另一個活動+1場素材好似夠
見到即刻唔想玩

同感,所以我刷左一次就開波算
係咪有bug,我收完禮物但都係無左個黑雪姬

依家個ser係有少少延遲

依家個ser係有少少延遲

成個鐘都未有😞
諗住刷首抽 點知重down之後卡住左係新手教學第二關到 一直入唔到
已經重Down左又修復都無反應
有冇人知 d任務條件 邊度有好心人翻譯中文
學姐關 好多都睇唔明

終於刷完可以開波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞