有無渣貨灣既巴打,交流下

74 回覆
0 Like 5 Dislike
最近出左部van,新年後正式轉行,有無師兄係同行?
另外可以分享下邊到有好車房整車。入油好地方
利申: 渣2014 h1 棍波
一二一二只腳呀幾時郁到只手呀

只你老母
知唔知大概搵到幾錢個月?

其實到依家點為知1212
知唔知大概搵到幾錢個月?

一日如果有緊單做,再加埋gogovan, 1000-1500都得既,因為真係多勞多得
值我正職仲未正式走,咁所以係夜晚搵d泊車錢黎打和
做埋搬上落樓 好搵好多
做埋搬上落樓 好搵好多

都係,有錢收仲可以練大隻
下個禮拜轉名,2012 hiace準車主
要識行家 做外判車
有咩空缺都係圍內知先
唔會登廣告
做call4van啦
下個禮拜轉名,2012 hiace準車主

恭喜,預祝出入平安
要識行家 做外判車
有咩空缺都係圍內知先
唔會登廣告

你講得岩,唔係朋友帶入行我都未必入
做call4van啦

同gogovan差唔多吧?
07 Hiace
搵個傳統台入,儲多d固定客,淨跑鳩鳩好難捱
同埋諗定自己有咩賣點,主力想做咩客,因為太多街車,吸引唔到個客就唔會回頭
07 Hiace
同埋諗定自己有咩賣點,主力想做咩客,因為太多街車,吸引唔到個客就唔會回頭

主力想做多d英文客,我留意gogovan 當出講英文客人,無人想接
07 Hiace

主力想做多d英文客,我留意gogovan 當出講英文客人,無人想接

因為英文聽地址係有d難 同埋d路程未必靚
巴打加油
07 Hiace

巴打加油

我依家正職聽印度客d仆街口音聽到慣左,所以問題不大
過埋年都想出部transit 做

巴打加油

印度口音都聽得明

點解係transit?

利申:準備出transit

巴打加油

印度口音都聽得明

因為正職係做apple reseller, 間唔中有印度人買野,聽聽下就慣

點解係transit?

車身太高,小心有d場入唔到
利申:h1都1.9米

點解係transit?

車身太高,小心有d場入唔到
利申:h1都1.9米

而家架架新車都高頭大馬,冇乜計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞