我隻貓日日都唔俾我出門口

295 回覆
690 Like 3 Dislike
好得意眼仔碌碌咁
正皮! 黃貓好靚仔/女
我個隻從來唔會so我 只會啤住我出門

我個隻話知你
好得意

其實貓貓會唔會同你玩
利申:比人灌輸左貓係唔會理你

會呀 日日玩2粒鐘先夠皮
肯著衫好好 屋企嗰兩隻一著就三秒自動除返落黎

成日幫佢換衫仔
其實係佢地等你開門之後衝出去,要小心走貓,我以前嗰隻都係咁!

應該唔係啦
平時我一返屋企 呀女就會撲上黎我到 呀仔就擺哂尾係到跟住我
只要我唔理佢地就瘋狂喵我喵到我應
由其是呀女 會lam我 由頭lam到心口
有時候我去沖涼 呀仔會係浴室門口坐定定等我 我沖幾耐佢等幾耐
我一出黎佢就訓係我隻腳到 lamlamlam
唔似想走佬
好得意

其實貓貓會唔會同你玩

應該因貓而異
見唔少多巴絲都話隻貓唔理佢
但我第一次上女朋友屋企第一次見佢隻貓
摸兩下已經反個肚比我 喺地下扭下扭下
唔理佢一陣仲走黎我隻腳度係咁磨要我摸
其實係佢地等你開門之後衝出去,要小心走貓,我以前嗰隻都係咁!

應該唔係啦
有時候我去沖涼 呀仔會係浴室門口坐定定等我 我沖幾耐佢等幾耐
唔似想走佬

巴打你好幸福
好得意

其實貓貓會唔會同你玩

應該因貓而異
見唔少多巴絲都話隻貓唔理佢
但我第一次上女朋友屋企第一次見佢隻貓
摸兩下已經反個肚比我 喺地下扭下扭下
唔理佢一陣仲走黎我隻腳度係咁磨要我摸

咁你女朋友隻貓一定係女仔

應該唔係啦
唔似想走佬

巴打你好幸福

第一次養貓 估唔到男仔女仔都咁嗲
公平咩!!?兩隻都咁嗲
係咪任摸任抱架?
肯著衫
黃貓真係超得意
肯著衫好好 屋企嗰兩隻一著就三秒自動除返落黎

成日幫佢換衫仔

粉紅色肉球 可遇不可求
公平咩!!?兩隻都咁嗲
係咪任摸任抱架?

你唔抱唔摸佢會喵到你理佢為止
黃貓真係超得意

我養一黃一灰 好正
我自己想養一貓一狗
未養過貓 好得意
好羨慕
借嚟抱下
會唔會太靚太可愛呢
我3隻貓 得隻老貓可以比我摸下抱下
其實,見到佢哋咁楚楚可憐,你捨得返工喵?

我都有一隻,通常嗲我係因為為食
我個隻肯著衫但一著衫個屎忽就會壓左落去咁行
唔知係咪唔鐘意
太得意啦
好羨慕樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞