(十月輕改) 青春豬頭不做兔女郎學姐的夢

1001 回覆
50 Like 17 Dislike
啱呀,唔係狗公,只係想拖人手仔噉解啫嘛
睇動畫可能唔多覺 但睇小說就好明顯知道佢哋講嘢好多時唔止一個意思
佢哋諗過先講 都係嚟套好睇嘅地方
唔知係咪我認真咗,但我覺得火車上面男主係因為感覺到女主不安, 所以搵籍口拖佢手比安全感佢
你冇諗錯 小說有呢方面既心理描寫
其實動畫 我見有巴打話對話停頓位怪, 我就係覺得雙方都係每一句都經過思考
雖然男主角把口好臭
但佢真係一個唔乘人之危的正人君子
都有噉諗過,現實嚟講都叫講得通
但踢屎忽嗰度真係...
呢段 搞到我以為佢地本身識
踢屎忽好明顯係玩下野派下膠
因為skip左好多
本來男主係唔想理佢
同埋呢段係想引入4-5集女主角
不過佢cut只係單純話你知有個咁的人
唔知係咪我認真咗,但我覺得火車上面男主係因為感覺到女主不安, 所以搵籍口拖佢手比安全感佢
你冇諗錯 小說有呢方面既心理描寫
都有噉諗過,現實嚟講都叫講得通
但踢屎忽嗰度真係...
因為skip左好多
本來男主係唔想理佢
同埋呢段係想引入4-5集女主角
不過佢cut只係單純話你知有個咁的人

踢屎忽cut左d
後尾男主同麻衣有撞番條女同佢d fd 而佢地係睇到麻衣 所以先確定學校既人係睇到麻衣
利申:睇完動畫補小說only 高抬貴手唔好劇透我
你話 “因為想快啲閃人所以先應酬吓佢” 我都叫收貨吖 ,呢個位好出戲
係完全相反…

應該停頓既位無左,搞到一聽就覺得係照稿讀。
agger 麻衣咁就比佢溝左
踢屎忽呢個劇情好重要嫁
冇左呢腳男豬後面就收得皮
明知重要就做好 d 啦,結果搞到唔湯唔水,唔知想點。
其實我覺得學妹呢個角色同佢既劇情都唔係好重要
問心我想動畫cut曬佢d劇情快d入親細妹線劇情
現實會唔會人哋三唔識七嘅踢錯你一腳
之後俾你踢返當補數?
所以點解話出戲咪噉囉
咁話晒有一本故事講佢,總無可能求其了事吧…但偏偏就係無做好。

A1 呢方面真係應該拖出去打。
咁講234卷都好唔重要
第2卷最撚悶
3同4都有驚喜
第二券講乜?
加密透少少
其實我覺得學妹呢個角色同佢既劇情都唔係好重要
問心我想動畫cut曬佢d劇情快d入親細妹線劇情
咁講234卷都好唔重要
第2卷最撚悶
3同4都有驚喜
第二講乜?
加密透少少
Google 第二卷有埋topic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞