曼谷平價酒店選擇

109 回覆
2 Like 7 Dislike
行去bts遠到仆街 附近又無咩好食
我諗住全程grab
hopeland我上次住2百幾正到pk
水門塞車到仆街 你一定後悔
Nana 蛇美
hotel tranz
夠新 不過隔音麻麻
Silom Patpong嗰邊都有d 100幾200蚊港銀弓晚既選擇
上個月住 pullman hotel grand sukhumvit撞鬼
住過間叫City lodge
Nana 站3號出口一落就到 $250蚊晚

冇鬼 冇甲由 熱水夠 不過風筒痴係廁所 唔拎得出去吹
有無巴絲住過 Modena
剛剛去完住呢間qiu hotel.
好伏 唔好去
無雪櫃不了
講多啲
住過,簡左grand executive,靚到不得了,好乾淨好大,廁所個浴缸同落地大玻璃好正
其實本身住on nut就有D遠 (其實係我自己問題)
坐bts去返asok siam都要D時間
不過佢最好係樓下有三間按摩店,質素就一般

講返酒店先,呢次我就一個人去,就book左一間雙人房
間房大就大,而張床係兩張單人床再泊埋一齊
所以中間有個凹位

另外間房就唔係一道門黎,佢係一道拉既玻璃門
所以你離開酒店一定要帶條鎖匙走,比較麻煩
我都係9月頭住呢類房三樓尾房,成間房冇窗冇外來光,聽講好易有鬼匿埋,不過住落冇咩野搞我

間房wifi廢,放棄左用返數據上網算

樓下停車場有自助洗衣機,夜晚行落去洗衫硬係覺得有野開緊P ,唔知係咪上一次住間驚奇酒店有呢個經歷,不過咁多次都見唔到野,所以都搞掂晒急急腳走

但係永安訂呢間五晚都係$1100內,呢個價都預左唔會好得去邊
巴打你姐係同我住同一間?

不過我個wifi個度我直頭連唔到
用返鴨記買既電話卡,30蚊係限上網都幾唔錯架

講開鬼,其實一個人住咁大間房我都驚架
夜晚開住少少燈,播住歌先訓
我住337,佢整左n次都話冇事,但係部電話就話router 未連接network,不過堅唔方便,下下都要抆匙冇得開住冷氣
去 Bangkok 住好少少啦
依間好似唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞