Apple Watch 錶帶討論區

470 回覆
18 Like 11 Dislike
狗屎當鑽石
一啲都唔會甩
因為原裝既磁力係比任何外廠既更加大力吸磁
我試身邊朋友用外廠既,啲磁力好雞下
我都帶左接近兩年,但係近排磁力開始減退

究竟有冇得整?
夾毛又無,但會勾到件衫起晒線頭
我想問 運動手環好用d 定 貝殼個隻好用d
淘仔好似買咗$4x
有隻series 2 有冇地方可trade in換隻series 4

淘寶錶帶 大慨$6x
屌個安全套好撚柒啊
無計
玩D野外活動成日撞到
唯有帶套
我係窮撚,黑鋁襯 綱帶?
我都係淘六十幾蚊人仔
咁我地平野 可能用兩用就斷呢
唔可以咁計既

用緊公廁綠皮帶
今年呢隻色幾過癮, 係唔同色溫睇落會有唔同顏色
白光日光下係綠色, 暖色黃光下係藍色
請問依款真係好帶? 去apple 試過帶 感覺怪怪的 唔知係咪帶唔慣

淘寶有間照抄Hermes Double Tour,做左條for42/44錶面
佢話用料跟足信佢架啦,至少一開唔會一陣人做皮嘅膠味先,仲幾好摸幾舒服
【apple watch4表带 苹果手表表带iwatch series3/2/1手工双圈真皮】http://m.tb.cn/h.36LAULR 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥iP4lbfOvSXU¥后到👉淘♂寳♀👈

唔好屌我咁貴買條翻版帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞