朋友開工程公司想整個pro網頁

60 回覆
3 Like 19 Dislike
睇你想寫成點喎,要唔要購物車,online payment 個d?

背後用.net定php個d先?
php 最好有個簡單login system俾員工睇自己野
自己買template啦
template有包login UI? SQL?
睇package 通常有包login UI

個系統背後諗住用現成CMS(wordpress/Joomla/Drupal)
定自己揼先
10萬蚊差唔多
10萬又ok喎
講真UI嘢宜家唔值錢,唔介意罐頭嘢,上網多到睇唔晒。

反而你後面想做咩先係重點。 你要有個login system,即係你要個CMS page啦,咁permission又駛唔駛諗呢? 你會唔會generate report? 會唔會駁埋Mail server,做auto send email個d功能呢?

你無詳細要求,其實quote 平quote貴都係呃你
俾人呃啦屌你老味
去godaddy搞便撚到仆街
wix.com算9數吧啦
有server咁差好遠喎,申請車牌同養埋架車嘅分別
我估係租獨立server / vps 用嚟做email service
有server即有晒架設網站嘅設施
只差個網站成品
成本上即係差製作網站嘅手工費
咁你搵啲巴打搞搞佢
只係奇怪domain點會咁貴
罐頭website係一個job, 一萬內
建立個內部系統去幫助公司運作係第二個job, 幾萬幾十萬唔出奇
可以兩樣嘢嚟,要搞清楚你需要啲乜
有幾個客都有搵過我整網站
都好滿意
價錢可談
https://t.me/freegovwifi
幾百蚊買套office....都唔得啦....除非佢1人公司....
$100000... Wordpress頂多幾百蚊個月
十萬都ok?????

當你要晒全套online shop既野, 一半價錢應該都有報價
一半價錢應該都有報價係wordpress+ecommerce/opencart etc
個website整左啦,係responsive既,但係佢個company logo唔係responsive 難唔難改番
wix / wordpress.com add 個domain
揀個theme 搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞