[全港.撲飛] Gary White地標戰|10.11 香港 vs 泰國|今日起開始預售

436 回覆
24 Like 9 Dislike
之前walk in 大球場有飛賣
唔之今次有冇呢
之前香港對黎巴嫩都有成萬人睇
唔知今場坐唔坐得爆旺角
7爺
友賽應該唔爆
土炮改踢閘
同意,世杯外嗰3場足總仲免費派飛
睇返坐位表今次花墟看台好似都派左好多飛
以前邊有咁多免費位
今次d飛賣成點
見特惠都未賣哂
唔慌多
要留位俾media, fifa, vip
只要唔係派俾上次看台後班紅衫支那狗
派俾中小學生我覺得ok
都要hkfa自己買
羅拔圖 法老(如果入選) 細佬 傑仔
無左入閘兵,梁大佬同球霸凱可以懶邊個
連金井上次入選對泰國都有heart過佢地
通利開始多人
希望有4000人
港足主帥加利韋特表示,周二晚傑志對東方龍獅賽後將公佈下月友賽的足大軍初選名單。
韋特今晚表示:「周二賽事完結後,名單就會公佈,預料會有34人,其後再決選23人。我看了很多錄影帶,但部份球隊沒有現場觀看過比賽,我希望公平一些。」
加利韋特透露,這份34人的初選名單將有很多大家熟悉的名字:「但當然也有一些新面孔,例如在印尼踢得不錯的亞運隊,我也對他們的表現有印象,總括而言名單將會糅合具經驗的及年輕球員。」他又指已經與隊長葉鴻輝、大部分本地球員及一眾外流球員傾談,解釋自己的戰術及足球哲學。
被問及效力英甲的戴偉浚的狀況:「我和Tsun及其父親有聯絡過,他會在我考慮之列的,若今次的名單趕不及的話,或許下一輪吧!」
即係今次唔選,東亞外
被問及效力英甲的戴偉浚的狀況,加利韋特:「我和Tsun及其父親有聯絡過,他會在我考慮之列的,若今次的名單趕不及的話,或許下一輪吧!」
即係今次唔選,東亞外

但東亞外唔係fifa國際賽期,牛津可以唔放人,所以可能再下次,應該3月?
今次對秦仔大好機會表現自己比牛屎聯教練睇
9月25入場同白咖哩渣渣手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞