Brooklyn 99 有冇人睇?

743 回覆
491 Like 8 Dislike
比Jake 佢地同化左
做乜停2個星期
Now number five
the box個集真係好正
上禮拜先開始睇 睇到S3 好怕睇哂無得睇 好上癮
Kelvin 留鬚好型
呢套好笑,幾年前睇到依加
岩岩呢個禮拜開始睇超好睇

Btw Call me VELVET THUNDER
MAMA MAGGLIONE!!!! 個劇本幾撚神最近兩集高質番好多
呢句野係咩意思其實
呢集啲角度拍得好正
一shot take曬唔同角色做緊既野
同成集用趕時間呢個概念貫穿
盒叮叮lasagna牌子名
變左危急代號
原來係個牌子...冇留意到
本身仲以為AMY真係冇份點知係咁FACETIME黎出場
Gina is back!
有邊集真係好好笑想知
睇左1 2集都覺得唔係真係好好笑
我一開始係當佢愛回家咁睇 唔係太專心
慢慢就覺得D角色好正好出 好難講邊集特別好睇
你睇下呢兩條片 順住睇
1) https://www.youtube.com/watch?v=4Vjyhu9L2Sg
2) https://www.youtube.com/watch?v=OViL74NmuVw

同埋每季都有一集Halloween heist 都幾好笑
已經睇到覺得halloween heist好膠,每季都加d唔知咩元素,又加d其他角色。
想睇其他故事多d
利申,幾鐘意睇
S5有一集JAKE同HOLT要同個牙醫鬥智 個集同平時勁唔同 都幾特別
我好鐘意睇個集
coolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolnodoubtnodoubt
今集heist幾好睇
Welcome to G-Hive
當初都係係連登見到有巴打推薦先睇
睇完一集之後完全停唔到
Netflix一次過睇哂5季!真係好好睇呀
想像唔到佢完咗無得睇點算

呢套每個角色都咁鐘意
Gina嗰種mean人嘅講嘢方式好正 睇佢ig覺得真人都係呢種性格 同captain個性格兩個好有火花
Terry好take care班細又傻傻地好得意
Rosa 好似好cool但好多位都睇得出佢好識關心人感受
Charles對jake真係無限愛 ,睇睇下突然覺得jake好幸福,自己都好想有個Charles呢種好朋友
Amy係愈睇愈可愛 好認真嘅性格

Melissa演到好detail, 記得有一集一開始講大家鬥扮captain Raymond食棉花糖(?)嘅反應,扮扮下captain入左房門問佢地做緊乜,amy個表情係乖孩子偷做壞事俾老師發現嘅表情,係勁可愛,忍唔住喪loop嗰幕 仲要其實嗰幕重點係影緊jake

然後一直好想睇兩個廢老爆seed好撚勁咁破案/做Halloween final boss ,但睇咗五季都係得一兩幕有,其實好想睇多啲佢兩個,期待s6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞