金鍾國宋智孝 定 金鍾國洪真英

125 回覆
155 Like 1183 Dislike
恩惠
多熙同光洙好撚襯
合唱呢度真係好屈
唔係話金鐘國女朋友係美國所以先成日都過去咩
呢首咩歌
我同大家睇法唔太一樣 可能因為生日同金鍾國好近 所以性格(假設唔係演出黎既話)都差唔多 。我地呢種人唔會一見鐘情,識女朋友一定係由朋友開始,要長時間觀察覺得適合先確認關係!最重要係唔會透露自己真正諗法。之前睇熊孩子,有人問揀真英定智孝,鍾國答真英,但我覺得佢講緊假話 因為我地唔習慣將真正諗法講出黎!唔知估得啱唔啱呢
鐘國會唔會是gay
高潮眼好屈機...都話真男人識揀都係揀呢啲...
咪好囉...鐘意就下次換個F級既上去....
如果佢咁有勇氣就整到老練咁大,起碼大過智孝啦...佢地國家整容係好普遍...又唔係話整得好勁...
洪真英姣得黎騎得住金鐘國
真英
其實咁多節目都有心撮合佢地
可能佢地自己都心思思
之前熊孩子入面有個嘉賓講得好中point
話金鐘國同洪真英肯定係 如果你認真既話 我都會認真 呢種心態
Video unavailable
The uploader has not made this video available in your country.
生日近 講乜撚啊 仲班星座撚一擔擔
所以我之前話真英會改到鍾國既性格,呢段就好似情侶喺屋企發生既日常咁 如果佢地堅拍拖,我會祈望佢地修成正果
改變就難架啦 金鍾國咁多年黎都有自己一套嘅生活方式,我覺得佢好享受。之不過你話洪真英同佢磨合到我又覺得有可能,始終佢都好宅下
金鐘國太慳
同埋唔捨得dump舊野
做老公嘅話呢兩點應該都幾難頂

光洙 多熙
睇返最近兩集熊孩子真係長期keep住笑意,覺得真英鐘國真係好正!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞