金鍾國宋智孝 定 金鍾國洪真英

125 回覆
155 Like 1183 Dislike
睇完我家的熊孩子,性格上鍾國同真英真係好夾,外形都好襯,但係實在太綜藝,真英對個個都係咁多撒嬌

鍾國同智孝咁多年做RM,相處到好似家人兄妹咁,之前週一情侶又太深刻,兩個好難更進一步,如果撮合唔到,到做節目個時又好尷尬

真係希望鍾國搵到個好老婆

我揀懵鍾

正皮:懵鍾

負皮:英國

洪真英好襯
洪真英其實幾OK喎,智考同佢太FD,根本再夾都做唔到情侣...因為無晒新鮮感...

加上係人都知智考其實幾愛財又醒...係男人都唔會幾鐘意...俾佢管晒人同財...無晒自由真係睬你都儍....
金鐘樣
洪真英假樣假波

金鍾國應該揀天然野
宋智孝雞黎
只係識搵有錢老闆
重點係洪真英完完全全食得住金鐘國
而宋智孝真係太兄弟feel
是但喇 2條女都3張幾 金鐘國4張幾... 結到咪算
一面倒
Hong jin young

承認整容vs露過兩點俾大家睇

大家點揀
睇咁耐都唔明懵鍾係點黎,因為成日坐埋一齊?定係雙王牌定位?
金鐘國尹恩惠cp先係最好
真英唔係唔得,但整容味太重
智孝=兄妹

因為rm被下車一事 令佢地多咗互相安慰既抱團心理
喺rm好多企位都見到佢地痴實
直到傳出佢地已經秘密結婚先至避嫌稍為分開少少
作為fans 我只想佢地互相有人照顧咁行落去
所以懵鐘cp萬歲
過年算命特輯,算命師傅話過懵鍾八字幾夾,跟住節目成日都合作玩遊戲,haha又幫手撮合下,不過最近呢排傳得太行,智孝都係搵返haha過橋
周一情侶
其實好少人提整容

齋講性格一個靜一個動,互補好夾
ching要求好高喔,智孝公認韓國天然(可能)美女
洪真英假樣都算,仲要假波
扑野果陣見到成個矽袋都扯唔起
金鐘國咁大力一下揸爆埋都唔出奇
如果懵鍾唔係真,行得太埋會阻到工作同感情發展,所以最近真係隔得好開下

因為rm被下車一事 令佢地多咗互相安慰既抱團心理
喺rm好多企位都見到佢地痴實
直到傳出佢地已經秘密結婚先至避嫌稍為分開少少
作為fans 我只想佢地互相有人照顧咁行落去
所以懵鐘cp萬歲

過年算命特輯,算命師傅話過懵鍾八字幾夾,跟住節目成日都合作玩遊戲,haha又幫手撮合下,不過最近呢排傳得太行,智孝都係搵返haha過橋

原來係咁 睇咁耐純粹覺得佢地似兄妹多,見話兩個已經拍拖,我係真心覺得突兀
Gary仔都生埋
但我都仲掛住緊週一情侶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞