老老實實,連登執柒左佢啦

40 回覆
136 Like 11 Dislike
屌你老母啦 又唔見你bam關sir班撚樣
白手套大撚晒啊?
唔搞2 way block呢度遲早收皮
你同肥絲大隻係咪有鈎結,bam未?
https://lihkg.com/thread/818810/page/1
sorly wor
真係大撚晒架
佢睇唔順眼個啲就求其搵個理由bam咗就算
hkg+ 有down個app就有邀請碼
姐係所有cd rom都有
算撚數啦 下個風post咪又會係咁
你唔諗下個源頭係咩事一日都唔會改變
我已經返左去高登睇post
就算人地派膠話放條jer出去風交都好笑過呢度d垃圾狗講句廢風2:1漫又然呢d廢話
你問我答 有好多都係好post
明明就係啲大專雞大學雞做哂討論區主流成員
咁都有得屈落hkg+個app到
連仔你縱容d偽科學撚講d唔係真既資訊
之後又ban班踢穿佢地既人
想.點?
究竟我係唔係睇緊政府出既聲明

我們已將惡意中傷政府人士拘禁 ,希望港人遵守政府定下的規則。
admin, 你不如認真諗下點樣建立一個真正令人有得著既討論區,而唔係盲目追求 click rate 同廣告費啦
email咗3個畀你
你有冇check?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞