跣撚死你呀 (138)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
黑男人+白女人
仲傾mcu
而家興mgu
is it real?

因為spiderman好賣?
但im可以玩咩形式
d人ff
我都想係真
不過一定要出spjder-man 2
FF改圖咋
出硬啦 雙end credit
呢個我都認真諗過 首先spiderman有avengers tower 仲話avengers長期係西岸嘆世界

如過集集都new york地圖會好悶 im可以出下Malibu feature daddy間屋

跟著啲upgrade跟番spiderman個系統 再feature一個好似civil war打cap果時嘅分析學招系統
咁樣打鬥系統可以好似spidy咁多元化

然後最尾就係飛行系統 唔知點先可以好似swing咁多變

另外仲有多suit系統 唔似spidy咁pause menu當衫換 而係好似unlock 17A咁就正
我覺得套野勁似tasm3
都係嘅 個peter好似加菲 除咗harry

打鬥都可以加少少詠春近身打同埋掌心雷tps
d suit唔應該一件件咁換而係自己customize出黎
hulkbuster就係大技黎
最緊要係個BOSS真係可以出真‧滿大人

雷神仲易整
搵gow間野

作為一隻game點解可以好睇過所有蜘蛛俠戲
game入面既peter都幾靚仔,笑容幾有自信幾正

mj唔太醜好過某公廁

想知d角色有冇搵真人做藍本
用砌suit做賣點 淨係出齊mcu 50套加漫畫出名果十零廿套

雷神搵gow
cap同bw似番arkham系列
鷹叔係咪搵hzd
故仔其實都好簡單 堆sinister six都好快收皮
如果係戲嘅話實比人屌都仆街 同spiderman 3有咩分別
如果出隻似gta咁open world多人連線有得簡做英雄/反派
mcu 50套甲 應該出到10個DLC

fat fat la
Rhino, Scorpion, Vulture, Electro打手黎姐
係啲人錯誤期望
MJ好gfable
唔同以往公廁形象

Thor: Bring me KRATOS!!!!!

Captain America我覺得uncharted個naughty dog整好d
Rocksteady近年膠膠地
鷹叔係android 出算啦
game劇情好一定易過戲劇情好
game有咁多個鐘 又有代入感
所以我話工頭整game就岩
所以話索尼專心出GAME算
Spidey讚果D又要比Venom蝕番喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞