真係估唔到~原來身體檢查係有依個方法

29 回覆
1 Like 51 Dislike
之前發燒諗住睇醫生,咁岩我有朋友學緊虹膜學(即是人的黑眼球位置),佢話虹膜原來可以睇到人既身體健康狀況,隔左幾日去睇下虹膜,虹膜老師睇到我身體有嚴重的發炎和身體有唔舒服的感覺。 依個時候,我先知,原來虹膜是係可以睇到人的身體不同器官的身體狀況、先天性遺傳、有沒有機會患上慢性疾病的傾向。我睇完之後覺得好準呀,又可以了解更多自己身體狀況。如果大家想了解依種身體檢查方式,或者,想試一試睇下自己既虹膜,可以LM / PM Telegram @Healthlababy (https://telegram.me/Healthlababy)
ching請唔請人?
之前發燒諗住睇醫生,咁岩我有朋友學緊虹膜學(即是人的黑眼球位置),佢話虹膜原來可以睇到人既身體健康狀況,隔左幾日去睇下虹膜,虹膜老師睇到我身體有嚴重的發炎和身體有唔舒服的感覺。 依個時候,我先知,原來虹膜是係可以睇到人的身體不同器官的身體狀況、先天性遺傳、有沒有機會患上慢性疾病的傾向。我睇完之後覺得好準呀,又可以了解更多自己身體狀況。如果大家想了解依種身體檢查方式,或者,想試一試睇下自己既虹膜,可以LM / PM Telegram @Healthlababy (https://telegram.me/Healthlababy)

賣廣告賣到咁撚劣 2017年仲用緊d1997年既橋
ching請唔請人?

我地純粹係提供一個free既身體檢查比大家,有興趣可以telegram me
之前發燒諗住睇醫生,咁岩我有朋友學緊陰毛學(即是人生陰毛的位置),佢話陰毛原來可以睇到人既身體健康狀況,隔左幾日去睇下陰毛,陰毛老師睇到我身體有嚴重的發炎和身體有唔舒服的感覺。 依個時候,我先知,原來陰毛是係可以睇到人的身體不同器官的身體狀況、先天性遺傳、有沒有機會患上慢性疾病的傾向。我睇完之後覺得好準呀,又可以了解更多自己身體狀況。如果大家想了解依種身體檢查方式,或者,想試一試睇下自己既陰毛,可以LM / PM Telegram
之前發燒諗住睇醫生,咁岩我有朋友學緊陰毛學(即是人生陰毛的位置),佢話陰毛原來可以睇到人既身體健康狀況,隔左幾日去睇下陰毛,陰毛老師睇到我身體有嚴重的發炎和身體有唔舒服的感覺。 依個時候,我先知,原來陰毛是係可以睇到人的身體不同器官的身體狀況、先天性遺傳、有沒有機會患上慢性疾病的傾向。我睇完之後覺得好準呀,又可以了解更多自己身體狀況。如果大家想了解依種身體檢查方式,或者,想試一試睇下自己既陰毛,可以LM / PM Telegram

我想你幫我睇下陰毛

真係巧合
真係估唔到~原來賣廣告仲有人用依個方法
On9
你老味,你發緊燒,我隔住個mon都知你唔妥啦屌
Ching 底薪幾多? 想入行
有指甲學 頭皮學 頭髮學 死皮學 耳屎學 鼻屎學
你學一招冇乜用 不如pm dm我啦 等我開班教你
之前發燒諗住睇醫生,咁岩我有朋友學緊陰道學(即是陰道的位置),佢話陰道原來可以睇到人既身體健康狀況,隔左幾日去睇下陰道,陰道老師睇到我身體有嚴重的發炎和身體有唔舒服的感覺。 依個時候,我先知,原來陰道是係可以睇到人的身體不同器官的身體狀況、先天性遺傳、有沒有機會患上慢性疾病的傾向。我睇完之後覺得好準呀,又可以了解更多自己身體狀況。如果大家想了解依種身體檢查方式,或者,想試一試睇下自己既陰道,可以LM / PM Telegram
去錯地方賣廣告啦清
ching請唔請人?

我地純粹係提供一個free既身體檢查比大家,有興趣可以telegram me

屌你做乜咁快認左佢 都唔比人撚多陣嘅
Edzard Ernst raised the question in 2000: "Does iridology work? [...] This search strategy resulted in 77 publications on the subject of iridology. [...] All of the uncontrolled studies and several of the unmasked experiments suggested that iridology was a valid diagnostic tool. The discussion that follows refers to the 4 controlled, masked evaluations of the diagnostic validity of iridology. [...] In conclusion, few controlled studies with masked evaluation of diagnostic validity have been published. None have found any benefit from iridology."

on9
揾食死遠d
Running man 有集真係咁檢查
之前發燒諗住睇醫生,咁岩我有朋友學緊數學(即是唔知邊撚度位置),佢話數學原來可以睇到人既身體健康狀況,隔左幾日去睇下數學,數學老師睇到我身體有嚴重的發炎和身體有唔舒服的感覺。 依個時候,我先知,原來數學是係可以睇到人的身體不同器官的身體狀況、先天性遺傳、有沒有機會患上慢性疾病的傾向。我睇完之後覺得好準呀,又可以了解更多自己身體狀況。如果大家想了解依種身體檢查方式,或者,想試一試睇下自己既數學,可以LM / PM
我究竟睇左咩
之前發燒諗住睇醫生,咁岩我有朋友學緊肛門學(即是人屙屎的位置),佢話肛門原來可以睇到人既身體健康狀況,隔左幾日去睇下肛門,肛門老師睇到我屎眼有嚴重的發炎和身體有唔舒服的感覺。 依個時候,我先知,原來肛門是係可以睇到人的身體不同器官的身體狀況、先天性遺傳、有沒有機會患上慢性疾病的傾向。我睇完之後覺得好準呀,又可以了解更多自己身體狀況。如果大家想了解依種身體檢查方式,或者,想試一試睇下樓主既屎眼,可以LM / PM Telegram
之前發燒諗住睇醫生,咁岩我有朋友學緊鼻尖學(即是人生黑頭既位置),佢話鼻尖原來可以睇到人既身體健康狀況,隔左幾日去睇下鼻尖,鼻尖老師睇到我鼻尖有嚴重的發炎和身體有唔舒服的感覺。 依個時候,我先知,原來鼻尖是係可以睇到人的身體不同器官的身體狀況、先天性遺傳、有沒有機會患上慢性疾病的傾向。我睇完之後覺得好準呀,又可以了解更多自己身體狀況。如果大家想了解依種身體檢查方式,或者,想試一試睇下樓主既鼻尖,可以LM / PM Telegram
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞