[放毒]New Balance 吹水區 (10)

812 回覆
6 Like 1 Dislike

上到去無錢買

為左茶花專登開個淘寶acct
一睇 1400冇41.5
反而996pu有 好靚色 但會唔會好難襯

pu一舊咗個色好撚頹

巴打你有著?有冇圖

掉咗啦。

新嗰時係靚嘅,舊咗就好灰,堅頹,你買要錫住著囉。
未諗到咩色 偏偏我有996冇1400

靚價又鮮色嘅1400呢期淘寶真係無晒貨,淨係搵到有對jwh有你碼,但係白色嘅。。。
【NEW BALANCE/NB男鞋慢跑鞋 美产1400系列 灰色 运动鞋 M1400JWH】http://m.tb.cn/h.3gc00np?sm=7b8aa7 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥TzM4betRUwC¥后到👉淘♂寳♀👈[来自超级会员的分享]

如果你唔等得就要比多幾舊去ig shop買,或者襯門店重做緊7折去入返對

借問聲師兄依間淘寶信唔信得過? 想入對M997CRG
因為見佢個價錢都平過茶花

新入坑茶花入左對998GY後上腦

pu一舊咗個色好撚頹

巴打你有著?有冇圖

掉咗啦。

新嗰時係靚嘅,舊咗就好灰,堅頹,你買要錫住著囉。

咁啊 我有對橙色仲keep到 不過係有d邊位淺左
993真心正
第一次淘寶買野 有冇方法買完後揀送去順豐櫃?大家都知送屋企唔太方便...公司我又唔得
第一次淘寶買野 有冇方法買完後揀送去順豐櫃?大家都知送屋企唔太方便...公司我又唔得

淨係答到你咁多其他我都唔識

有無巴打幫手睇下真假 998個鞋舌好軟身 驚中伏

有無鞋正面睇,似真

真,唔知其他巴打點睇
而家998同999美製元祖灰唔知揀邊對好

有無鞋正面睇,似真

真,唔知其他巴打點睇

睇內襯,皮邊同N字嘅車功,唔似假。
巴打邊度入㗎?

冇人跟你咪方便你試size影相囉
見之前巴打講開mfg, 再睇下新買既998 發現2隻鞋都唔同
一隻點解會係19年23週?
會唔會中左假貨定係2隻都唔同係正常
救指教
見之前巴打講開mfg, 再睇下新買既998 發現2隻鞋都唔同
一隻點解會係19年23週?
會唔會中左假貨定係2隻都唔同係正常
救指教

似係個8字甩咗色姐,點解突然咁多人買完998驚中伏

買完nv買gl,巴打想左nv右gl咁着?

又咁真
好似真係著唔哂啲鞋 但係又心cc想買埋
原來有新post 我仲諗點解冇人討論嘅

放心我仲係度

又咁真

同一款買咁多色好似無咩意思喎,巴打不如試吓991gl啦,買完記得話我知好唔好着
原來有新post 我仲諗點解冇人討論嘅

放心我仲係度

好耐無見

又咁真

同一款買咁多色好似無咩意思喎,巴打不如試吓991gl啦,買完記得話我知好唔好着

合眼緣無咩所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞