bitdefender撚請入

44 回覆
0 Like 0 Dislike

有無巴打夾?

咁平都要夾

用唔晒d devices😑

我見佢話可用於一電腦,一apple mac, 一android;

Android果個可唔可以轉iPhone?

用唔哂又點,咁平咪豪畀佢,呢個價根本抵到爛,咪咁斤斤計較,我之前USD89買一年版咪又係咁用。

咁平都要夾

用唔晒d devices😑

我見佢話可用於一電腦,一apple mac, 一android;

Android果個可唔可以轉iPhone?

用唔哂又點,咁平咪豪畀佢,呢個價根本抵到爛,咪咁斤斤計較,我之前USD89買一年版咪又係咁用。

Power哥係唔同d
巴打,官網無左2016版本...
我頭先買左2016果個promo,想問係咪要等幾日先check到條code
我頭先買左2016果個promo,想問係咪要等幾日先check到條code

隔十零分鐘應該會收到email

之後直接上官網dl 2017?

呢層我唔知
要等嗰位巴打教路

買過2016
前幾日自動up左上2017
咁點搞devices果d?

收到code之後login返你個bitdefender a/c:
https://central.bitdefender.com/activity

再add code入去就down得。
依家bitdefender啲code係用嚟綁a/c,唔再係入落bitdefender裡面,你不如問吓其他巴絲個a/c仲有冇位畀你用,叫人放個安裝exe file俾你裝(個exe會自動同你入key,唔需要借人a/c login,類似office 365果類啟用方式)
提提各位巴打
啱啱買2016 License嘅時候發覺佢係強制enable咗auto-renewal
如果唔想auto-renewal嘅記得要去avangate個網disable返佢

更新左唔好咩?
無disable
三年版可以考慮,一年就不了
三年版可以考慮,一年就不了

咁平都不了
放total 2017 key一條
tg: @happyeveryday
續期有冇DISCOUNT?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞