幣少上埋東張西望

277 回覆
202 Like 15 Dislike
條友個樣好似J永痕咁
又係識走精面D人來
有冇識睇相既人可以評下弊少爺個面相
租架咋 邊有錢供
有人一獲買幾部
可能租返嚟
TVB同騙徒合作
甚至係知道要上電視先問人借返嚟
龐氏騙局出哂名都仲係不斷有人中招
有啲人唔止買一部架嘛
頭先最尾有條友話證監會管唔到
同埋D合約得幾隻字咁簡單,D友都肯簽
你地想用咩方法入佢罪
願聞其詳
Crypto界「幣少」老千騙子呃人事件懶人包 Channel
https://t.me/coinninjafansclub

踢爆老千「幣少」騙子呃人惡行/黑材料討論/苦主分享區:
https://t.me/joinchat/C0vW-EW7SxQMZ53gJ7AprQ

就幣少事件屬於投資詐騙,苦主想盡快捉拿騙子嘅,先告海關比較快

舉報熱線
(852) 2545 6182

舉報電郵
crimereport@customs.gov.hk

咁投訴內容方向:
1:不良銷售手法
2:違反商品說明條例
3:出售懷疑未完稅商品
4:用私人銀行戶口作商業活動
5:誇大回報引人入局
6:不公平條約下拒絕買家退款

再次呼籲,摸滅罪行,人人有責

P.S. telegram名:火燎森 = 陳冠霖(大賭李嘉誠主謀,幣少partner)

呢度笑到我仆街
幣少軍
今日係到我想公開挑戰2個所謂加密貨幣專家

香港區塊鏈學會會長馬君豪 同洪嘉昊

作爲一個加密貨幣專家

早幾年接觸既話閑閑哋都一百幾十個比特幣

如果咁基本都冇既話 學咩人自稱專家

成語有教 紙上談兵

作為區塊鏈信仰者 又自稱專家
連自己唔敢買 唔敢持有 有咩資格教人玩

同財經演員有咩分別

我認識既朋友當中早幾年玩全部都起碼幾百萬

我唔會show錢咁膚淺

隨便show個炒幣戶口都百幾粒比特幣 連埋隻手指錢包有過千個比特幣 歡迎挑戰我

我唔會紙上談兵。

我係實戰型 我所炒既幣全部都有哂戰績係facebook 叫人止賺

真正領軍同所有幣少軍團共同進退

我地幣少軍團好多項目都開始落緊地進行緊

包括開掘btdhd 而filecoin亦都官方落實左時間

而且出咗測試版比人測試

大家亦都可以上返官網睇

我將會帶領大家把握這個熱潮 成為首批礦工
一起財務自由
將a既錢拎俾b話賺 再拎b既錢俾c
TVB 真係痴撚線,咁樣報佢出嚟
生於斯長於斯
幣少軍 隨時仲勇武過熱血青年軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞