[PS4] Spider-Man 討論區(3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Open world game好食cpu
應該冇
迫你買digital
有無人知惡棍犯罪任務做哂係咪唔會再有得打?
奔雷手都好勁 電到啲人企定定
有冇人一嚟㨂最高難度 驚太屈機好快悶
想買問左數位豪華版有無code?
邊度拎同入
想問下bundle係咪有多年保養?
琴日Aeon買好似冇但sony網上又話有
有無同我一樣開左subtitle 但係動畫個陣都係無字
想問上制相機係咪影完唔會save底?
同埋想問自拍個時點換手勢?
最鐘意用360
好屈
呢個劇情 harry應該唔知peter係蜘蛛俠 連綠魔都未打
同問
個個都問點拎啲衫,下個post係咪要整定FAQ

Q: 點拎IronSpider件衫?
A: 預購數位(普通 或 豪華版) 或者 初回實體碟 先有code,但嗰三套衫後期都可以拎到

Q: 豪華版唔係有衫送咩?
A: 豪華版同普通版比只係多左黎緊三個DLC,而每個DLC都額外會有衫同新敵人

Q: 點解買左豪華版玩唔到DLC?
A: 第一個DLC要10月23號先出,第二同三分別係11同12月,未出點玩?

Q: 隻game點影相?
A: 影相mode要option制度揀, 但隻game無內存影相掣, 所以要用PS4 share掣 save

大家仲諗到咩?
我想知追車點玩 點解成日都中槍
地鐵點解鎖(自己想問
推主線自然會解鎖快速移動
你講上左架車度未先?

未上 - 我自己都試過好多次避唔哂
上左 - 個賊係邊一面突出黎就跳去嗰邊 + 正方
影相地標副任咁撚難,都唔知邊個位先影到
有啲主線問題真心唔想答

一開波就問咩基地幣、研究幣、挑戰幣點拎
其實人地"戰衣"個頁都寫咩叫你推進劇情會解鎖
我想知追車點玩 點解成日都中槍
你講上左架車度未先?

未上 - 我自己都試過好多次避唔哂
上左 - 個賊係邊一面突出黎就跳去嗰邊 + 正方
未上 飛緊過去成日中槍死
玩咁耐我冇一次可以無傷
打賊 果d額外任係咪有bug
打黎打去都係得一粒
明明tick 晒d額外項目
明明撳咗圓形都避唔開
好想拎佢個無傷個point,諗住試下開發左件防彈衫就開技去追車

P.S. 我主線只係剛打到影地標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞