唉,屌你老母,想死去跳樓啦,跳乜撚野軌姐

312 回覆
2099 Like 134 Dislike
幾點呀大佬,我都已經收得夜架啦,屌你老母,你要死咪去個冇人既地方,自含自爆自攻死咪得囉,跳乜撚野軌呀,想死就拎多d勇氣出黎啦

我都好撚想死呀,但我冇勇氣呀,屌你老母,知唔知成車幾多人比你阻撚住呀

人地趕撚住返屋企扑野架,我想返屋企打鋪機炸,你死唔撚去怕唔怕比人燒春袋呀,你信唔信我拎隻滑鼠斬爆你屎忽呀

求下你,放過我啦
由於前面既列車未開出,請各乘客耐心等候

我真係屌到你阿媽個閪著火,呢句野我訓撚著左都聽左無數啦,你可以死未呢,請問你死未呢,

成車人好似等死咁依加,12點9點 聽日要返早架

我係咪得罪你呀大佬
認同
屌佢老母臭化閪
停左係大學
連接駁巴都搭唔到
太和呀 屌佢老母
死前累朋友 死後累街方
要跳係羅湖跳啦,阻撚住班大陸西黎好過啦,知唔知咩叫光榮戰死呀,玩命都玩得有義氣呀仆街仔,你係太和跳,成千上萬既香港人企撚哂係架火車到吊魚呀
唉屌,一點啦,大圍去大埔坐左粒幾鍾
去你屋企訓ok? 我返九龍灣
由於前面既列車未開出,請各乘客耐心等候

又黎啦。。。。。

佔中阻人生仔/見親人最後一面呢?
一齊跳車啦屌
屌你老母,依加係1點 , 列車班次回復正常。。。。。

正常呢個時間人地收撚哂工返左屋企啦
個半鍾呀依加屌
落車轉的士算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞